Mevsimin ilk karı yurtta etkili oldu

Karabük-Bartın Karayolu trafiğe kapandıYasin Erdem / Sabaha karşı başlayan ve etkisini devam ettiren kar yağışı sonrası Karabük-Bartın Karayolu trafiğe kapandı.

Mevsimin ilk karı yurtta etkili oldu
banner98
 Yol açma ve tuzlama çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiği yolda çok sayıda tır ve otomobil yolda kaldı.Araçlarında kar lastiği bulunmayan bazı sürücüler ise zincir taktı. 1030 rakımlı Ahmet usta mevkiinde makas kıran bir tır nedeniyle yol tamamen trafiğe kapanırken, polis ekipleri Eflani ilçesine gidecek sürücülere yol veriyor.Bu sırada Karayolları ekipleri ise yolda kar küreme çalışması başlatırken, polis ekipleri makas kıran tır’ın kaldırılması için çalışma başlattı.
Yozgat`a mevsimin ilk karı yağdıBahadır Muhlis Gökgül / Hava sıcaklığının hissedilir derecede düşmesiyle birlikte Yozgat`ta mevsimin ilk karı yağdı.
Sabaha karşı etkili olan ve aralıksız devam eden kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Park etmiş araçların ve ağaçların üzeri karla kaplanırken karın yağması vatandaşları sevindirdi.
Kar kentin bazı yerlerinde ise kartpostallık görüntülerin oluşmasını sağladı. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek isteyen vatandaşlar araçlarının üzerini, iş yerini açmak isteyen esnaf ise iş yerlerinin önündeki karı temizlemeye çalıştı.Mevsimin ilk karının yağdığını söyleyen taksici Aydın Aydın esnafı işe çıkmak için araçlarını temizlediklerini söyleyerek yağan karın çiftçiyi de sevindireceğini söyledi.Karın bereketli bir şekilde geldiğini söyleyen Şükrü Şimşek ise, "Yozgat`a ilk kar yağdı, köylünün yüzü gülecek.Kar bereketli bir şekilde geldi. Bu sıralar karın yağmasını bekliyorduk. Hava durumu tahminleri de tuttu" şeklinde konuştu
Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0