Kocaoğlu, Milletvekilleri İle Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Meclisi tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir milletvekilleri ile bir araya geldi.

Kocaoğlu, Milletvekilleri İle Bir Araya Geldi
banner98
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Meclisi tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir milletvekilleri ile bir araya geldi.

Parti binasında Kocaoğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin başkanlığında gerçekleşen toplantıya CHP İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mehmet Ali Susam, Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, Prof. Dr. Hülya Güven, Dr. Aytun Çıray, Rıza Türmen, Musa Çam, Erdal Aksünger, Mustafa Moroğlu, Prof. Dr. Oğuz Oyan katıldı. Toplantı öncesinde basın mensuplarına bilgi veren CHP İl Başkanı Engin, toplantıda yerel seçim stratejileri ve bu süreçte gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında konuşacaklarını söyledi. Engin, yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin İzmir milletvekilleriyle 8-9 ayda 600 köyü ziyaret ettiklerini belirterek, “Şimdiye kadar görülmediği oranda köy çalışması yaptık. Yerel seçime gidiyoruz. Adayımız Aziz Bey. PM kararıyla açıklandı. Kendisine başarılar diliyoruz. Bu çerçevede İzmir vekillerimizle bir aradayız. Önümüzdeki seçim sürecini, Türkiye ve kent sürecini konuşacağız. Kendileri bizi bilgilendirecek. Başkanımız da seçime giderken gerek on yılda yaptıklarını gerekse de önümüzdeki dönemde yapacaklarını bilgilendirecek. Stratejiyi oluştururken parlamentoda gösterilen başarılı çabayı halka nasıl göstereceğimizi konuşacağız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bugüne kadar yapılan ve yürümekte olan icraat ve projeleri hakkında milletvekillerine 15 dakikalık bir sunum gerçekleştirdi.

3 saat 20 dakika süren toplantı sonrası açıklama yapan İl Başkanı Ali Engin, İzmir’in ve Türkiye’nin sorunlarını, seçim stratejilerini masaya yatırdıklarını belirterek şunları söyledi:

“Yerel seçime giderken, Ankara’daki çalışmalarımıza yön vermek amacıyla İzmir’de daha sık toplanma, istişaremizi güçlendirme, milletvekillerimizle birlikte dağ taş demeden çalışmayı kararlaştırdık. Yerel seçimle ilgili Büyükşehir Başkanımız Aziz Kocaoğlu geçmiş yıllardaki seçim stratejilerini bizlere aktardı. İzmir’i geleceğe taşıyacak bilgilerin paylaşıldığı verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İçimiz çok rahat çünkü çok güçlü projelerimiz var. Projeler önemli ancak bunun yanı sıra ülkenin geleceği için hukuk devleti olma yolunda adımlarımızı daha büyük atacağız. İlçe belediye başkanlarımız ve adaylarımızla İzmir’in karşısına tertemiz çıkacağız.”

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2014, 00:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0