KENDİLERİ YAZDI KENDİLERİ OYNADI

BURSA – Özel Osmangazi Koleji öğrencileri, ‘Üretken Eller, Senarist Beyinler’ etkinlikleri kapsamında kendi yazdıkları öyküleri sahneye uyarladı.

KENDİLERİ YAZDI KENDİLERİ OYNADI
banner98
 Özel Osmangazi Koleji’nde düzenlenen gösteriye, Özel Osmangazi Koleji Müdür Yardımcısı Murat Öksüm ve öğretmenlerin yanı sıra öğrencilerin velileri de katıldı.

Çocuklara hayal etmeyi, hayal ettiklerini yazıya döküp bunu da sahneye uyarlayarak bir eser haline getirme becerisini kazandırma adına gerçekleştirilen ‘Üretken Eller, Senarist Beyinler’ projesinde Osmangazili öğrenciler hem hayal güçlerini geliştiriyor hem de yazma yeteneklerini keşfediyor.

Hayal güçlerini kullanarak bilim kurgu ve fantastik öğeler barındıran öyküler kalem alan Osmangazili minikler, bu öyküleri öğretmenlerinin yardımıyla sahneye uyarladı. Ebeveynlerin de yoğun katılım gösterdiği tiyatral gösteride öğrenciler, anne ve babalarına hayal güçlerini ve hayal dünyasını yansıttı Büyük beğeni alan öğrenciler, gösterisi sonrasında alkışlarla ödüllendirildi.

Etkinlik sonunda bir konuşma yapan Özel Osmangazi Koleji Müdür Yardımcısı Murat Öksüm de “Öğrencilerimiz kendileri yazdı kendileri oynadı. Bu bir başlangıç. Her geçen gün yeteneklerinin üzerine koyarak kendilerini geliştiriyorlar. Onları izlemek büyük bir zevk. Hepsine başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0