Karatay’da 2013’te 58 Adet Çocuk Oyun Gurubu Kuruldu

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, 2013 yılında ilçenin muhtelif yerlerine 58 adet çocuk oyun gurubunu kazandırdı.

Karatay’da 2013’te 58 Adet Çocuk Oyun Gurubu Kuruldu
banner98
Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, 2013 yılında ilçenin muhtelif yerlerine 58 adet çocuk oyun gurubunu kazandırdı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, çocukları kentleşmenin getirdiği sıkı yapılaşmadan uzaklaştırıp, rahat nefes alabilecekleri ortamlar oluşturma çabası içerisinde olduklarını belirterek, daha önce yapılan ve yeni oluşturulan çocuk bahçelerinin de içeriğini zenginleştirdiklerini söyledi. Yeni kurulan ve mevcut çocuk parklarının zeminine kauçuk taban döşediklerini de vurgulayan Hançerli, geride bıraktığımız 2013 yılı içerisinde 58 adet çocuk oyun gurubunun kurulumunu gerçekleştirerek çocukların hizmetine sunduklarını ifade etti. Başkan Hançerli, Karatay’a yeni bir yüz kazandırma gayesi ile yeni imar yollarının açılmasından, kentsel dönüşüm alanların oluşturulmasına, sağlık hizmetlerinden, Kongre ve Gençlik Merkezinin yapılmasına, pazar marketlerden yüzme havuzlarına, eğitime destek kapsamı çerçevesinde suni çim sahalar, spor salonu, ananokulu ve okul yapımından, çevre düzenlemelerine kadar birçok çalışmaya imza attıklarını dile getirdi. Hançerli, çocuk oyun alanı çalışmalarıyla da çocukların rahat ve güvenli ortamlarda vakit geçirmeleri için yeni oyun alanları oluşturmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Başkan Hançerli, 2014 yılı içerisinde de yeşil alan ve park çalışmalarının devam edeceğini vurgulayarak amaçlarının Karatay’da yaşayanlara en iyi hizmeti sunmak olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2014, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0