KARADENİZSİAD ASKERLERLE İFTAR YAPTI

BURSA - Karadeniz Asıllı Sanayici ve İşadamları Derneği, (KARADENİZSİAD) Bursa İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar programında, vatani görevlerini yapan Mehmetçiklerle bir araya gelerek iftar yaptı.

KARADENİZSİAD ASKERLERLE İFTAR YAPTI
banner98
 Mart ayı içerisinde Zeytin Dalı operasyonunda mücadele eden Mehmetçiğe destek amacıyla Hatay ve Gaziantep’e gidip askere moral veren KARADENİZSİAD, vatan ve millet konusunda gösterdiği kararlı tutumu hassasiyetle sürdürüyor. Kurulduğu günden bu yana ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra kültürel ve sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden KARADENİZSİAD, bu anlamda askerlerle bir araya gelerek onlarla aynı iftar sofrasını paylaştı.

 

Bursa İl Jandarma Komutanlığı içerisindeki kapalı spor salonunda geniş bir katılımla düzenlenen iftar programına, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu başta olmak üzere görevli diğer personel, KARADENİZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uzun, Yönetim kurulu Üyeleri, erbaş ve erler katıldı.

 

“MEHMETÇİK OLMAK ONURDUR”

 

Programda konuşan Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu şunları söyledi: “Ramazan, milli ve manevi duyguların en güzel duyguların yaşandığı, iftar ve sahur vesilesiyle bir araya gelerek birliktelik duygusunun pekiştirildiği bir ay. KARADENİZSİAD, sağ olsun Mehmetçiklerle bir araya gelmek istedi ve bugün bu güzel ortamda hep birlikteyiz. Mehmetçik olmak ayrı bir onurdur. Dünya tarihine altın harflerle yazılmış bir isimdir Mehmetçik. Bu kutsal ordunun bir neferi olmak, bu görevi şerefle yapmak büyük bir onurdur. Bu vesileyle vatan ve millet uğruna şehadet şerbetini içmiş şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize uzun ömürler diliyorum.”

 

“MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ ÖNEMSİYORUZ”

 

KARADENİZSİAD Başkanı Süleyman Uzun da “Biz bir iş adamı derneği olmamıza rağmen milli ve manevi değerlerle ilgili faaliyetlere çok önem veriyoruz. Bu anlamda Mart ayında da Afrin’de görev yapan askerlerimizi bizzat ziyaret edip onlarla bir arada olmuş ve birlikte yemek yiyip İslam’ın son ordusuyla birlikte Cuma namazı kılmıştık. Ülkemizin ve bölgemizin güvenliğini sağlamak için canlarını pahasına görev yapan güvenlik güçlerimize moral vermeyi önemsiyoruz. Afrin sınırındaki atmosferde olmak bizleri çok etkilemişti. Şimdi de İl Jandarma Komutanlığında görev yapan askerlerimizle bir aradayız. Bu faaliyetlerimizi yapmamızda katkı sunan Ahmet Hacıoğlu Paşamıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle hepinize bu kutsal görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0