Karadeniz türküleriyle coştu

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Batman Hasankeyf Kültür Sanat Festivali basın kavşağında düzenlenen kapanış konseriyle sona erdi. “Kültür ve sanatla özgür geleceğe yürüyoruz” sloganı ile düzenlenen üç günlük festivalin...

Karadeniz türküleriyle coştu
banner98
Batman Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Batman Hasankeyf Kültür Sanat Festivali basın kavşağında düzenlenen kapanış konseriyle sona erdi.

“Kültür ve sanatla özgür geleceğe yürüyoruz” sloganı ile düzenlenen üç günlük festivalin kapanış konserine Aralarında BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel, BDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, BDP PM üyeleri Meliha Varışlı, Batman Belediye Başkanvekili Serhat Temel’in de bulunduğu yüzlerce kişi katıldı.

Batman Bahar Kültür Merkezi sanatçısı Maruf Alan ile başlayan ve sanatçı Suavi ile sona eren kapanış konseri birbirinden renkli görüntülere sahne olurken yaşanan ilkler de festivale damgasını vurdu.

Gecenin en büyük sürprizi BDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata ve Belediye Başkanvekili Serhat Temel’den geldi. Kürt Sanatçılardan Bülent Turan’ın konserinden sonra Sahneyi BDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata aldı. Ata’nın seslendirdiği Gülfiroş şarkısına Başkanvekili Temel Basgitarla eşlik etti.

Daha sonra sahneye çıkan Fuat Saka kıpır kıpır ve hırçın Karadeniz havasıyla, gece yarısına doğru sahneye çıkan sanatçı Suavi ise şarkılarıyla kalabalığı coşturdu.

Festival, BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel yaptığı kapanış konuşması ile sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2013, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0