Kafkas dernekleri toplandı

Kafkas Dernekleri Federasyonu 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı yaptı.

Kafkas dernekleri toplandı
banner98
Kafkas Dernekleri Federasyonu 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı yaptı.

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldığı toplantıda Ankara Çerkes Derneği’ne de sahip çıkarak belediye imkanları çerçevesinde ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Tes-İş Sendikası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen genel kurula Yaşar’ın yanı sıra CHP milletvekilleri Atilla Kart, Bülent Kuşoğlu, KAFFED delegeleri, Çerkes Diasporası’ndan temsilciler ve çok sayıda Çerkes vatandaş katıldı.

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu konuşmasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ileterek başladı. KAFFED eski yönetiminin çok zor koşullarda çok önemli çalışmalar yaptığını söyleyen Kuşoğlu, yeni yönetime başarı dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

TBMM’Yİ ADRES GÖSTERDİ
Başkan Fethi Yaşar da bir konuşma yaparak Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan bütün yurttaşların bir takım sorumlulukları olduğunu belirtti. Türkiye’nin çevresinin ateş çemberinde olduğunu söyleyen Yaşar, “Anavatana zarar vermeyecek, anavatandaki huzur bozmayacak haklı isteklerimizi özgürce, uygarca, uzlaşma kültürü içerisinde parlamentodan talep etmeliyiz. Her yurttaş eşit yurttaştır. Bunu yaptığımız zaman bu güzel vatanda daha huzur içerisinde yaşayacağız.” dedi.

Ülkeyi parçalamak isteyenlerin olduğuna dikkat çeken Yaşar, “Bu ülke kolay kurulmadı. Bu nedenle Cumhuriyet'e ve değerlerine sonsuza dek sahip çıkacağız. Çerkes yurttaşlarımın da bu görüşü benimsediğini biliyorum.” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0