Kadınlara Verilebilecek Birbirinden Yaratıcı Hediye Fikirleri!

Kadınlar, yaratıcı hediyeleri neden sever, hiç düşündünüz mü? İnsan yapısı, özel hissetmeye meyillidir. Farklı, özel, değerli, orjinal hissetmek günlük hayatımızda duyduğumuz pek çok pozitif histen daha üstün gelir. Sevdiğiniz adam size, herkesin eşine aldığı takılar, çikolatalar, çanta ve ayakkabılar değil de çok sevdiğiniz bir ressamın ünlü bir resminin basılı olduğu basit bir tişört al sa çok daha özel hissettirmez miydi? Sizin için uğraştığını, düşündüğünü ve araştırdığını öylesine para verip bir hediye almak istemediğini çok hoş biçimde ifade etmiş oluyor.

Kadınlara Verilebilecek Birbirinden Yaratıcı Hediye Fikirleri!
banner98

Bu yüzden sevdiğiniz kadına hediye alırken, sıradan olmayan, ona hitap eden yaratıcı hediye seçimleri yapmanız, sizi memnun edecektir. Yaratıcı seçimler yapmak için önce hediye tarzını değiştirmekle işe başlayabilirsiniz. Sıradanlaşan hediye algısını baştan aşağı değiştiren ve yepyeni, modern bir tarzla hayatınızı güzelleştirmeyi amaçlayan bodo.com. Bodo, deneyim tarzında sunduğu hediyelerle, alışılmışın dışında sevinçler yaşatıyor. Hediye kutularından çıkmasına alışık olduğumuz, elimizde aynısının bulunma ihtimali yüksek olan hediyelikler yerine daha önce yapmadığımız, belki de hiç duymadığımız deneyimler, sürpriz kutularından çıkıyor.

Kadına yaratıcı hediye fikirleri

Bodo.com, hayatınızda ki tüm kadınlara hitap edecek deneyim hediyelerine sahip. Küçük kızınıza, kız kardeşinize, kız arkadaşınıza, annenize, büyük annenize, sevgilinize veya eşinize, teyzenize, öğretmeninize, birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınıza kim için isterseniz hepsi için özel olarak hazırlanan kategorilerdeki önerilerden yardım alabilirsiniz. Üstelik doğum günü, Yılbaşı, yıldönümü, Anneler Günü, Dünya Kadınlar Günü, Sevgililer Günü fark etmeden, kutlamaya ve hediye vermeye değer gördüğünüz her, önemli güne uyumlu deneyimler de uygun fırsatlarla sizi bekliyor. Bodo, pek çok farklı alan ve kurumdan sizler için onlarca deneyimi bir araya toplayarak, yaratıcılığın sınırlarını zorluyor! Eşinize bu yıl dönümünde, her akşam yiyebileceğiniz bir akşam yemeği yerine, adrenalini dibine kadar yaşayacağınız, ilişkinize canlılık kazandıracak, ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’ sunun. Kim demiş, yıldönümü gökyüzünde kutlanmaz, diye?

Kadına hediye

Birbirinden sıra dışı, tarzınızı yansıtacağınız, modern konseptte kadına hediye fikirleri bodo.com’da! ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi’’: Sevdiklerinizle birlikte hiç olmadığı kadar eğlenme fırsatı bulacaksınız. ‘’İki Kişi için Korku Oda Oyunu’’: korku filmlerine meraklı kız arkadaşınıza, gerçek bir korku deneyimi sunun. ‘’Twizy Araçla İstanbul Turu’’: Sahil hattı boyunca, fotoğraflar çekerek kafa dağıtın. ‘’Rafting’’: Heyecan verici, mükemmel bir maceraya kürek çekin. ‘’Trambolin Parkı’’: zıplamanın yalnızca çocukları eğlendirdiğini, kim söylemiş? Spor ve eğlence bir arada. ‘’Romantik Yat Gezisi’’: sevdiğiniz kadınla, denizin mükemmel maviliğinde romantik bir yolculuk! ‘’İtalyan Makarnaları Yapım Dersi’’: Yemek yapmayı sevenler, bu eğlenceli ve enfes deneyime bayılacak! Bodo’nun deneyim hediyeleri ile gerçek hediye hazzının keyfini yaşayın.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0