İZNİK SAHİLİNDE TEK YÖN UYGULAMASI BAŞLADI

İznik Sahili’nde yaz aylarında yaşanan yoğunluğu ve vatandaşların mağduriyetini göz önüne alan Bursa Büyükşehir Belediye Ulaşım Koordinasyon Merkezi aldığı karar ile İznik Sahilinde kısmi tek yön uygulamasını başlattı.

İZNİK SAHİLİNDE TEK YÖN UYGULAMASI BAŞLADI
banner98
 Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin 2018/345 nolu kararına istinaden belirtilen açıklamada “Yapılan değerlendirme çalışmalarında İznik Tarihi Kıyı Bandı Rekreasyon ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” kapsamında Kılıçaslan Caddesi Üç Yol Mevkii’nden sağa ve sola dönüşlerde tek yön olarak düzenlenmesinin uygun olduğu hususunda görüş birliğine varılmıştır” denildi.

Bu kapsamda uygulama 1 Ekim 2018 tarihine kadar Kıran Dere girişinden, Bazilikaya kadar çift yön, Karayolları girişinden Spandau Bulvarına kadar çift yön olacak. Üç Yol Mevkiinden sağa dönüşlerde Spandau Bulvarına kadar tek yön ve Üç Yol Mevkiinden sola dönüşlerde Bazilikaya kadar tek yön olarak uygulanacak.

İznik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptığı açıklamada “Vatandaşlarımızın Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan bu çalışmaya uymasını rica ediyoruz.Ayrıca trafik işaretlerine uyarak vatandaşlarımızın da ilçemiz için konulan bu uygulamaya destek olmalarını talep ediyoruz” denildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0