İŞ ADAMI SEDAT PEKER BAYANLARDAN ÖZÜRDİLEDİ

Her yıl olduğu gibi bu yıl da annesinin ölüm yıldönümünü rahmet ve özlemle anan Sedat Peker, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada hakkında yapılan yorumlara verdiği müstehcen açıklama için de özür mesajı yayımladı.

İŞ ADAMI SEDAT PEKER BAYANLARDAN ÖZÜRDİLEDİ
banner98

ÖZÜR DİLEDİ 
Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bir grup yapılanma tarafından hakkında söylenen bir takım sözlere sert tepki veren Sedat Peker, yayımladığı videoda verdiği cevapta kullandığı müstehcen kelimeden ötürü özür diledi. 

NE OLMUŞTU?
Bir yandan Alaattin Çakıcı'dan 'korkup kaçtı' iddiaları ortaya atılırken, diğer yandan da sosyal medyada Alaattin Çakıcı'nın "Zamanı gelince vatana ihanet edenlerle bir olan herkese İstanbul sokaklarında etek giydireceğim" sözünün paylaşımlara sokulmasına sert tepki veren Sedat Peker, paylaştığı videoda bu sözü kendisine söylenmiş gibi yorum yapanlara, "Ancak küçük Sedat'a prezervatif giydirirler!" ifadelerini kullanmıştı. 

İşte Peker'in o paylaşımı...

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM 
"Sevgili Annemi vefatının 11. Sene-i Devriyesinde hasretle anıyorum. Hakkım olduğu halde cenazeye katılmam için bana izin vermeyen fetöcü savcı ve hakimlerine ise hakkımı helal etmiyorum!

ÖZÜR NOTU 
Bir önceki paylaşımımda sinirlerime hakim olamayarak kullandığım bazı müstechen kelimelerden dolayı tüm bayanlardan ve yaşı küçük kardeşlerimden özür diliyorum... Umarım beni affedebilirler... Bir mazaret asla olamaz ancak beni o sözleri söyleyecek noktaya getirenler RAHMETLİ ANNEM de dahil olmak üzere tüm aile fertlerime çok daha kötülerini söylemişlerdi."

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2020, 13:09

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0