İNSAN VAKFI YARDIMLARINI MOZAMBİK'E ULAŞTIRDI

2020 Ramazan’ında “Paylaş! Sofralar Bereketlensin” sloganıyla Türkiye ve Mazlum coğrafyalarda Ramazan yardımlarına devam ediyor. Birleşmiş Milletler’in en az gelişmiş ülkeler kategorisinde yer alan Mozambik, 100’ün üzerinde etnik grubun yaşadığı 28 milyonluk Mozambik nüfusunun %18’ini Müslümanlar oluşturuyor.

İNSAN VAKFI YARDIMLARINI MOZAMBİK'E ULAŞTIRDI
banner98

İnsan Vakfı her ramazan olduğu gibi bu ramazan da mazlum coğrafyalardaki Müslüman kardeşlerine yardımlarını ulaştırıyor.

İnsan Vakfı 1000 aileye gıda dağıtımlarını gerçekleştirdi!

İnsan Vakfı Mozambik yoksullukla savaşan kent ve köylerinde Ramazan dolayısıyla 1000 aileye gıda dağıtım çalışmalarını gerçekleştirdi. İnsan Vakfı, Mozambik’te ramazan ayı boyunca gıda dağıtımları, su kuyusu açılışları, toplu iftarlar ve başta yetimler olmak üzere ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık dağıtımları gerçekleştirecek.

Su kuyusu açılışı yapıldı!

İnsan Vakfı, her daim elinden tuttuğu Mozambik Halkına yardımlarınızı ulaştırmaya devam ediyor. Ekibin belirlediği ihtiyaç üzerine İnsan Vakfı,

Mozambik’te kısa süre içerisinde bir su kuyusu açtırdı. Su kuyusu günde Beş bin kişiye hizmet verecek su kuyusunun açılışını gerçekleştirdi.

30 gün boyunca iftar verilecek!

İnsan Vakfı, başta yetimler ve ihtiyaç sahipleri olmak üzere Mozambikli kardeşlerini iftar sofralarında ağırladı. Yoksulluğun ve açlıkla savaşan kardeşlerimiz için Mozambik’te 30 gün boyunca iftar sofralarında buluşacağız. İnsan Vakfı Mozambik çalışmaları Ramazan sonuna kadar sürecek. Siz de destek olun.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0