İMO BURSA, SİYASİLERİ AĞIRLAMAYI SÜRDÜRÜYOR

BURSA - İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, seçim çalışmalarını sürdüren inşaat mühendisi milletvekili adaylarını ağırlamaya devam ediyor.

İMO BURSA, SİYASİLERİ AĞIRLAMAYI SÜRDÜRÜYOR
banner98
 Daha önce MHP Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman ve 1. Bölge Milletvekili Adayı İnşaat Mühendisi Enver Yılmaz ile birlikte AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Yüksek İnşaat Mühendisi Atilla Ödünç’ü konuk eden İMO Bursa Şubesi son olarak Saadet Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı İnşaat Mühendisi Mehmet Atmaca’yı ağırladı.

Meslektaşı Mehmet Atmaca’ya seçimlerde başarılar dileyen İMO Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, “Seçimlere çok az kaldı. Seçimler şimdiden ülkemize hayırlı olsun. Bizim için mesleğimizin mecliste temsil edilmesi önemlidir. Bizler ülke kalkınmasında önemli bir yeri olan bir meslek grubunun içerisinde yer alıyoruz. Umarım mecliste daha çok meslektaşımız yer alır ve bu durumdan hem mesleğimiz hem ülkemiz kazanır” dedi.

Saadet Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı İnşaat Mühendisi Mehmet Atmaca ise “Kendimizi buraya ait hissediyoruz. Bizler de uzun zaman buralara hizmet ettik, hala ediyoruz. Bizi birbirimize bağlayan siyasi tercihlerimiz değil, mesleğimizdir. Temel ölçü hak ve adalettir. Nasip olur da seçilirsek bu temel değerler ölçüsünde mesleğimize ve ülkemize hizmet etmek istiyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0