İl Müdürleri Toplantısı Sona Erdi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı başkanlığında Bitlis’in Tatvan ilçesinde bölgedeki 20 il müdürünün katılımıyla düzenlenen il müdürleri istişare toplantısı sona erdi.

İl Müdürleri Toplantısı Sona Erdi!
banner98
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı başkanlığında Bitlis’in Tatvan ilçesinde bölgedeki 20 il müdürünün katılımıyla düzenlenen il müdürleri istişare toplantısı, bakanlık birim amirlerinin durum değerlendirmesi ve değerlendirme sonuç bildirgesiyle sona erdi.

Tatvan’da bir otelin toplantı salonunda düzenlenen istişare toplantısının açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Mahmut Evkuran, toplantıya ev sahipliği yapan Bitlis Valiliği'ne ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti. İştişare toplantısının durum değerlendirmeyle sona erdiğini ifade eden Evkuran, “İl müdürlerimizden proje ve faaliyetler bekliyoruz. Ne tür projeleri biz gerçekleştirebiliriz noktasına geldik. Bu konuda yatırımcı birimlerimiz proje konusunda bizleri bilgilendirip yönlendirecek.” diye konuştu.

Basına kapalı olarak devam eden toplantıda bakanlık birim amirleri tarafından durum değerlendirmesi yapıldı. Değerlendirmede yapılması gerekenler ve yapılacak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu, bakanlık tarafından yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verildi.

İstişare toplantısının sona ermesinin ardından Bitlis’e gelen Kültür ve Turizm Ahlat ve Adilcevaz ilçelerindeki tarihi yerleri gezecek, Van Gölü'nde düzenlenecek tekne turuna katılacak.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0