İçişleri Bakanı Yerlikaya Deprem Bölgesi Milletvekilleri ile Bir Araya Geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana, Malatya ve Elâzığ milletvekilleri ile bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya Deprem Bölgesi Milletvekilleri ile Bir Araya Geldi
banner98

Programa İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile birlikte Bakan Yardımcısı Mehmet Karaloğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler eski Bakanı ve Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Adalet eski Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Ticaret eski Bakanı ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile AFAD Başkanı Okay Memiş katıldı.

AFAD Başkanlığında gerçekleştirilen buluşmada ayrıca Şanlıurfa milletvekilleri İbrahim Eyyüpoğlu, Abdulkadir Emin Önen, Hikmet Başak, İbrahim Özyavuz ve Mehmet Faruk Pınarbaşı;  Adana Milletvekili Sunay Karamık; Adıyaman milletvekilleri Hüseyin Özhan, Mustafa Alkayış ve İshak Şan; Elazığ milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Erol Keleş ve Semih Işıkver; Kilis milletvekilleri Ahmet Salih Dal ve Mustafa Demir; Malatya milletvekilleri Abdurrahman Babacan, İhsan Koca, İnanç Sıraç Kara Ölmeztoprak ve Mehmet Celal Fendoğlu; Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ve Suna Kepolu Ataman; Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak; Hatay milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Adem Yeşildal, Kemal Karahan ve Lütfi Kaşıkçı; Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy; İçişleri Bakan Başdanışmanı Prof. Dr. Ergün Yolcu;  TOKİ Başkan Yardımcısı M. Levent Sungur; Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan; Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkan Yardımcısı İsa Atçeken; İlbank Genel Müdürü Recep Türk;  DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta; Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem; Karyolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ve Emlak Yönetim Genel Müdürü Ayhan Karaca yer aldı.
 

Gerçekleştirilen buluşmada, İçişleri Bakanlığının faaliyetlerine ve deprem bölgesiyle ilgili yapılacak çalışmalara yönelik katılımcılarla görüş alışverişinde bulunuldu.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0