İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bildef ile Buluştu

Bursa İl Dernekleri Federasyonu her ay bir konu bir konuk belirleyip kurumlar ile halkı buluşturduğu toplantılara Corona virus salgını nedeniyle ara veren Bildef yine bir ilki gerçekleştirerek Telekonferans yöntemi ile Dernek başkanlarını gerek yerel, gerekse ulusal yöneticilerimizle bir araya getirmeye başladı .

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bildef ile Buluştu
banner98

Geçtiğimiz hafta Bursa Büyüşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bir araya gelen Bildef üyesi başkanlar bu hafta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi. Dünya ve Ülke gündemi ile ilgili bilgiler paylaşan bakan süreç hakkında da dernek başkanlarına bilgi verdi.

Bursa’mızın sorunları başta olmak üzere kendi üyeleri ve halkın sorun ve taleplerini İçişleri bakanına aktaran dernek başkanlarını yaklaşık 2 saat süresince tek tek dinleyen ve cevaplayan içişleri bakanının bu nazik tavrı başkanlar tarafından alkışlandı. 

Telekonferansı değerlendiren Bildef Genel Başkanı Ramazan Alp Ülkemizin bunca sorun ve gündemi arasında bizlere geniş bir zaman ayıran İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyorum. Bir sivil toplum örgütü olarak üzerimize düşen görevi yaparak insanların sorunlarını ilgili makamlara aktarılmasına öncülük etmeye çalıştıklarını belirtti.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0