Herkese geç diyor !

Bilecik'te trafik ışıkları şaşırdı.

Herkese geç diyor !
banner98
Bilecik'te dün meydana gelen ve yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı bir vatandaşın ayağının kopmasıyla sonuçlanan trafik kazasına sebep olduğu iddia edilen trafik ışıklarındaki 'Hem yayaya, hem araçlara yeşil ışık yanma' kargaşası devam ediyor.

Kurtul sokaktan Atatürk bulvarına çıkan bölgede bulunan trafik lambaları, dün yaşandığı iddia edilen olayda olduğu gibi yeni kazalara adeta davetiye çıkartıyor. Yaşanan kazaya rağmen trafik ışıklarındaki kargaşa halen devam ederken, bu duruma sürcüler de yayalar da büyük tepki gösteriyor. Yayalar, karşıdan karşıya geçmekte güçlük çektiklerini ifade ederken, sürücüler de bir kazaya karışmaktan korktuklarını belirterek şikayetci olduklarını anlattılar. Biran önce bu durumun çözüme kavuşmasını belirten vatandaşlar daha fazla kazanın meydana gelmemesi için ilgili kurumların harekete geçmesi gerektiğini belirttiler.

Dün öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, Nazmi Bozbay'ın kullandığı 41 TU 683 plakalı kamyonun yolun karşısına geçmeye çalışan 78 yaşındaki Hüseyin Bayram'a çarpmış, bir ayağı kamyonun tekerleği altında ezilerek bilekten kopan yaşlı adam, 112 Acil Servis ekiplerince Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtilirken, görgü şahidi bazı vatandaşlar, bölgedeki trafik ışıklarının hem yayaya hem kamyona aynı anda yeşil yanması sonucu kazanın meydana geldiğini iddia etmişlerdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2014, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0