HARİTA MÜHENDİSLERİ İFTARDA BULUŞTU

BURSA - Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi’nin düzenlediği iftar yemeğine, üyeler yoğun katılım gösterdi.

HARİTA MÜHENDİSLERİ İFTARDA BULUŞTU
banner98
 Podyum Davet’te gerçekleştirilen iftara; Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zehra Sönmez, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nalı Yazgan, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı IV. Bölge Müdürü Yusuf Taşkanak, AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Sadettin Cangül, İYİ Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, akademik oda başkan ve temsilcileri, KARADENİZSİAD Başkanı Süleyman Uzun, İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, HKMO Bursa Şubesi’nin önceki dönem başkanları ile birlikte çok sayıda harita ve kadastro mühendisi katıldı.

İftar programında konuşan HKMO Bursa Şubesi Başkanı A. Faruk Çolak, “Hem mesleki anlamda hem de meslektaşlarımızın refahını artırmak için hizmet bayrağını, daha yukarıya çıkarma adına çalışıyoruz. Bir yandan da ülkemizde ve şehrimizde barışı, dostluğu ve kardeşliği her fırsatta dile getirmeye devam ediyoruz. Önümüzde seçimler var. Dileğimiz şudur ki; seçimde ne sonuç çıkarsa çıksın, vatanımız ve milletimiz kazansın. Bunu simgelemek adına bugün her birinize bir Türk bayrağı hediye ettik. Ay yıldızın gölgesine her zaman ihtiyaç duyduğumuzu bilmenizi isterin. Hangi siyasi parti hangi konuma gelirse gelsin, kim hangi partiye oy verirse versin o ay yıldızlı bayrağın altında Rabbim her daim huzur içinde yaşamayı nasip eylesin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0