GÜRSU KAYMAKAMI MUSTAFA KOÇ NİĞDE VALİSİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası sonrasında, Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi Resmi Gazetesi' nde yayımlandı. Kararla bazı şehirlerin valisi değişti. Yayımlanan kararla Niğde yeni Valisi Mustafa Koç oldu. Bir dönem Bursa Gürsu ilçesinde de Kaymakam olan Vali Mustafa Koç halk tarafından sevilen çalışkan ve başarılı işler yaparak ismini unutturmayanlar kişilerden oldu.

GÜRSU KAYMAKAMI MUSTAFA KOÇ NİĞDE VALİSİ OLDU
banner98

MUSTAFA KOÇ KİMDİR?

Mustafa Koç, 1976 senesinde Adana'nın Kozan ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Adana İmamoğlu İlçesi Malıhıdırlı Köyün'nde, lise öğrenimini de Rize' de okudu. 1995 senesinde başladığı İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi' nden 1999 senesinde bitirdi . 2000 senesinde Siirt iline Kaymakam Adayı olarak görevlendirildi.

Mustafa Koç; Burdur Yeşilova, Denizli Çardak ve Akköy ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak çalıştıktan sonra 2004 senesinde Çorum Ortaköy Kaymakamı olarak göreve başladı. Sırasıyla Ağrı - Diyadin Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Ağrı – Eleşkirt Kaymakamlığı,Kütahya - Hisarcık Kaymakamlığı, Konya – Bozkır Kaymakamlığı, Osmaniye - Düziçi ve Bursa Gürsu Kaymakamlığı görevlerini yaptı.

Mustafa Koç, 12 Mayıs 2022' de Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Niğde Valisi olarak atandı. Mustafa Koç, evli ve 3 çocuk babasıdır.

İnce Medya Grup ailesi olarak bizlerde Niğde Valisi Sn.Mustafa Koç' a yeni görevinde başarılar dileriz.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0