Göbek Fıtığı Ameliyatı Oldu, 2 Yılda 90 Kilodan 270 Kiloya Çıktı

Göbek fıtığı ameliyatı olduktan sonra 2 sene içinde 90 kilodan 270 kiloya ulaşan Metin Kargın, gözyaşları içinde yardım istedi.

Göbek Fıtığı Ameliyatı Oldu, 2 Yılda 90 Kilodan 270 Kiloya Çıktı
banner98
Göbek fıtığı ameliyatı olduktan sonra 2 sene içinde 90 kilodan 270 kiloya ulaşan Metin Kargın, gözyaşları içinde yardım istedi. Kiloları nedeniyle nefes darlığı yaşayan, göbeğinin bacakları üzerine düştüğü için adım atamayan Kargın, yatağa mahkum bir şekilde yaşıyor.

Metin Kargın, henüz 40 yaşında olmasına rağmen yatağa mahkum. Onun için hayat, geçirdiği göbek fıtığı ameliyatından sonra tam bir işkenceye dönüştü. Göbeğindeki fıtıktan ameliyat olduktan bir süre sonra hastalanan ve kilo almaya başlayan Kargın, 90 kilodan 270 kiloya kadar çıktı. Her geçen gün kilosu artan Kargın, özellikle son bir yıldır tam anlamıyla yatağa mahkum oldu. Güçlükle hareket edebilen ve elindeki bastonun yardımıyla ayağa kalkabilen Kargın bunu başarsa da iki adım öteye gidemiyor.

Aşırı kilolu olduğu için nefes darlığı yaşayan, göbeği bacaklarının üzerine düştüğü için adım atamayan Kargın’ın tek sıkıntısı bu değil. Aşırı kilolardan sonra birde üzerine kalp rahatsızlığı çıkan Kargın, gözyaşları içinde kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor.

Kimseden para istemediğini belirten Kargın, “Benim isteğim para pul değil. Benim yaşım daha genç. 40 yaşındayım. Kilolarım olmasa çalışıp kendi geçimimi sağlayabilirim. Ancak kilolarım değil çalışmama hiçbir şey yapmama izin vermiyor. Tedavi olacak imkanım yok. Bana yardım edebilecek hiç kimsem yok. Çocuklarım benden bıktılar. Onlarda kendi dertlerine düştüler. Sadece annem var. Oda yaşlı ve bir gözü görmüyor. Ona da yardım edemiyorum. Yemeğimizi konu komşu veriyor” dedi.

Sıkıntılarını gözyaşları içinde anlatan Metin Kargın, “Allah rızası için devlet bana yardım etsin. Televizyonlardan duyuyorum. Bu hastalık tedavi edilmeyecek bir şey değil. Bende kilo vermek istiyorum. Dışarı çıkmak, hava almak, çalışmak istiyorum. Üzerime giyecek elbise bulamıyorum. Yatağa mahkum bir şekilde yaşıyorum. Ne olur devlet bana yardım etsin” diyerek gözyaşına boğuldu.

Gaziosmanpaşa’da tek göz evde imkansızlıklar içinde yaşayan Metin Kargın şimdi çaresizce kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2014, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0