GENÇLER, BAYRAMI TEKNOLOJİ FESTİVALİ İLE KUTLUYOR

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde ANKAmall’da başlayan Teknoloji Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

GENÇLER, BAYRAMI TEKNOLOJİ FESTİVALİ İLE KUTLUYOR
banner98
 ECE Türkiye Proje Yönetimi tarafından yönetilen ve keyifli alışverişin ötesinde etkinlikleriyle fark yaratan ANKAmall, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı sürprizlerle renklendiriyor. Büyük ilgi gören Teknoloji Festivali devam ederken, büyük küçük tüm ziyaretçilere yepyeni kapılar aralanıyor.

Alışveriş Merkezi 1. katta oluşturulan farklı alanlarda sanal gerçeklik atölye çalışmaları, sanal gerçeklik konsept similasyonu, robot atölye çalışmaları, robot kulübü, robot yarışları, 3 boyutlu yazıcı atölye çalışmaları, 3 boyutlu baskı sergisi, beyin gücü ve konsantrasyon yarış arenası, gif booth çekim alanı, maker çocuk atölye çalışmaları, 150 promosyonel 3 boyutlu baskı obje çalışmaları gençlere farklı deneyinler sunuyor, yeni ufuklar açıyor.

Süleyman Kurt ANKAmall D&R’da

Süleyman Kurt, 19 Mayıs Cumartesi günü sevenleriyle ile bir araya gelecek. Gençlerin büyük beğenisini kazanan Hayal Terbiyecisi kitabını okurları için imzalayacak olan Kurt, saat 15.00’da ANKAmall D&R’da olacak.

Bugünün küçükleri yarının gençleri geleceğe oyuncaklarla hazırlanacak

Bugünün küçükleri yarının gençleri için ANKAmall,  yine sıra dışı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Tamamen sağlıklı malzemelerden ve doğaya hiçbir zarar vermeden yapılan Eyüp Oyuncakları Sergisi  2 – 10 Haziran tarihleri arasında AVM’de gezilebilecek. Tarihi 400 yıl öncesine dayanan, tamamen el işçiliği ile yapılan oyuncaklarla çocuklar tarihi bir geziye çıkarak gelişimlerinde büyük rol oynayan oyuncakları da aileleriyle birlikte görme imkanına sahip olacaklar. Ayrıca 2 – 3 Haziran tarihleri arasında çocuklar, etkinlik alanında kurulan atölyede eğitmenlerle birlikte topaç yapacaklar.

İndirimli sinemaya gençlerden büyük rağbet

ANKAmall’da gençlere bir başka jest de indirimli sinema bileti kampanyası oldu. Büyük rağbet gören indirimli gösterimler,  gençlerin kültür ve sanata daha yakın olmalarını ve vizyondaki en güzel filmleri izlemelerini sağlayacak. Cinemaximum’da Çarşamba günleri biletlerin 9 lira olacağı kampanya Eylül ayına kadar devam edecek.


Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0