Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'dan 23 Nisan Mesajı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'dan 23 Nisan Mesajı
banner98

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk  Özdağ, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Çok kıymetli halkımız, ülkemizin geleceği sevgili çocuklar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılını kutlayacağız. Her yıl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız bu bayramı, bu sene hayli buruk kutluyoruz.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, gençlik yıllarından itibaren kurduğu “Demokrasi” düşü, tam 101 yıl önce bugün, hâkimiyeti kayıtsız şartsız millete devretmek üzere açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’yle gerçeğe dönüşmüştür.
Yaşanan salgın hastalık nedeniyle evlerimizde karşılayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, TBMM’nin 101. yaşına girmiş olmasının da coşkusuyla yüreklerimizde kutlanmaktadır. İnanıyorum ki bu salgın günleri geçer geçmez coşkumuz yüreklerimizden sokaklara taşacak; Cumhuriyetimizin bugünkü mirasçıları, onu hak ettiği şekilde demokrasiyle taçlandıracaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışına yetişen 115 mebusu ve sonrasında çalışmalara katılan diğer mebuslarımızı rahmetle, saygıyla anarken, dünya çocuklarıyla birlikte tüm çocuklarımızın ve milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2021, 00:34

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0