Gazeteci Güngör Arslan silahlı saldırıda öldürüldü

Şantaj suçlamasıyla tutuklu yargılandığı davada geçtiğimiz Eylül'de tahliye edilen Kocaeli Ses'in sahibi Güngör Arslan silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Arslan dün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ndeki bir ihaleyi yazmıştı.

Gazeteci Güngör Arslan silahlı saldırıda öldürüldü
banner98

Kocaeli Ses gazetesinin sahibi ve yazı işleri müdürü olan Güngör Arslan, ofisinde silahlı saldırıya uğradı.

Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Arslan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bölgede inceleme yapan polis, olay yerinden kaçan bir şüpheliyi yakaladı.

Valilik ise "Olayı gerçekleştirdiği anlaşılan R.Ö. isimli şahıs, suç aleti tabancayla emniyet birimlerimizce gözaltına alınmış olup, bu menfur saldırının aydınlatılması için çok yönlü soruşturma başlatılmıştır. Basın mensubu Güngör Arslan'a yönelik gerçekleştirilen bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz” açıklaması yaptı.

Valilik cinayetle ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdüğü bilgisini verdi.

Gazeteciler Cemiyeti saldırıyı kınadı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) saldırı sonrası yatığı açıklamayla saldırıyı kınadı. Açıklamada, "Ses Kocaeli haber sitesi sahibi Güngör Arslan, ofisinde silahlı saldırıya uğramıştır. Bilinci kapalı olan ve entübe edilen Arslan'a yapılan bu saldırıyı kınıyor, kendisine acil şifalar diliyoruz. Saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin en kısa sürede yakalanmasını temenni ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2022, 22:39

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0