FİLENİN YENİ SULTANLARI NOVA’DA BAŞARILARINI SÜRDÜRÜYOR

Nova Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan Novaspor Kız Voleybol takımı başarılarına devam ederken, Kütahya’da gerçekleştirilen müsabakalarda bölgesel lig şampiyonu olarak 2. Lige yükseldi.

FİLENİN YENİ SULTANLARI NOVA’DA BAŞARILARINI SÜRDÜRÜYOR
banner98
 15 lisanslı voleybolcusu ile kuruluşlunun ilk yılında bölgesel ligden 2. Lige çıkmayı başaran Novaspor’un kızlarına şampiyonluk kupası ile altın madalyalarını Nova Fen ve Anadolu lisesi Kurucusu Canan Topsakal, Okul Müdürü Sami Sarıoğlu ve Antrenörleri Nizamettin Çakır verdi.

Filenin yeni sultanları olma yolunda emim adımlarla ilerleyen Novaspor Kız Voleybol takımını kutlayan Okul kurucusu Canan Topsakal, ekip olmanın önemini vurgularken, “Elbette inanmak ve çalışmak çok önemlidir ama, bunu doğru öğretmen, doğru yönetim ve doğru ilkelerle besleyemediğimiz sürece bu başarıyı üretemezsiniz. Öğrencilerimizin başarısından tabii ki mutluyuz. Çocuklarımızın 1. Lige çıkmak gibi daha yüksek hedefleri var ve biz de bu hedef doğrultusunda onları destekliyoruz.  Atatürk’ün dediği gibi, sporcularımız zeki, çevik ve çalışkandır. Onların akademik gelişmişlikleri Nova Okulları tarafından önemsenmektedir. Biz, ülkemizi uluslararası düzeyde temsil edebilecek akademik kariyeri olan iyi sporcular yetiştirme gayretindeyiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0