banner102

FETÖ'cülere sığınma hakkı veren Yunanistan Almanya'da protesto edildi

Yunanistan'ın Düsseldorf Başkonsolosluğu önünde toplanan "Wuppertal Türkiye Sevdalıları" adlı inisiyatif üyeleri, Yunanistan'ın FETÖ'cülere sığınma hakkı vermesini protesto etti.

FETÖ'cülere sığınma hakkı veren Yunanistan Almanya'da protesto edildi
 DÜSSELDORF

Yunanistan'ın Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına sığınma hakkı vermesi, Almanya'nın Düsseldorfkentindeki Yunanistan Başkonsolosluğu önünde protesto edildi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla konsolosluk önüne gelen protestocular, Yunanistan Başkonsolosluğu önüne üzerinde "Darbecilere destek olanlara lanet olsun" yazılı siyah çelenk bıraktı.

Gösteriyi organize eden "Türkiye sevdalıları Wuppertal" adlı inisiyatif adına konuşan Murat Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yunanistan ile iyi komşuluk ilişkileri kurmak istediklerini ancak darbecilere kucak açmalarını asla kabul edemeyeceklerini söyledi.

Güneş, "Yunanistan ile iyi ilişkiler kurmak istiyoruz ama bunun için savaş gemileri ve uçaklarıyla bizleri tahrik etmeyi bırakmaları gerekiyor. Özellikle de katil FETÖ'cülere, katil darbecilere destek çıkmayın. Yunanistan'a bu kararıyla '249 şehidin kanı seninde eline bulaşmıştır' demek istedik. DHKP-C üyelerini ülkenizde barındırmayın." dedi.

Göstericiler, "Yunanistan şaşırma, sabrımızı taşırma" şeklinde slogan atıp, "Türkiye düşmanı politikalara son verin" şeklinde dövizler taşıdı.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0