Esgin seçim çalışmalarına hızlı başladı

AK Parti Bursa 1. Bölge 2. sıra Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Esgin, seçim çalışmalarını Karacabey, MustafaKemalpaşa, Osmangazi ve Nilüfer’de sürdürüyor

Esgin seçim çalışmalarına hızlı başladı
banner98
 24 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti Bursa teşkilatında hareketlilik sürüyor. Adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren seçim çalışmalarına yoğun şekilde başlayan AK Parti Bursa 1. Bölge 2. sıra Adayı Dr. Mustafa Esgin, ilk olarak Karacabey ve MustafaKemalpaşa bölgesinde halkla bir araya geldi. Türkiye’nin yeni şafağı olarak adlandırdığı 24 Haziran seçimlerinin önemini kahvehane ve pazaryerlerinde halka anlatan Dr. Mustafa Esgin, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya gelerek AK Partinin 15 yıllık iktidarındaki Bursa’ya yaptığı hizmetleri anlattı.

Karacabey’de Balıkesirliler Derneği, Yozgatlılar ve Tokatlılar Derneği ile Karacabey Erzurumlular Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Esgin, “AK Parti bir siyasi hareket değil, milletin gönlünde yer bulmuş bir halk hareketidir. 24 Haziran’dan sonra halkımızın desteğiyle güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü bir Bursa ve daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0