CHP'li Başkan "Saz'a" geldi

CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı ve Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Fethiye Salı pazarında pazarcı esnafını gezdi.

CHP'li Başkan
banner98
CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı ve Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Fethiye Salı pazarında pazarcı esnafını gezdi. 30 Mart'ta yapılacak Fethiye Belediye Başkanlığı seçimlerinde destek isteyen Yılmaz, pazarcı esnafına 'Hayırlı işler' dilerken,gördüğü sazı dayanamadı ve çaldı.

Pazarcı esnafını baştan başa dolaşan Ölüdeniz Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Keramettin Yılmaz, pazarcı esnafından yoğun ilgi gördü. Esnafların yanı sıra alışveriş yapan vatandaşlarında sevgi gösterisinde bulunduğu Keramettin Yılmaz, pazarı gezerken bir vatandaşın saz çalarak satış yaptığı tezgahından bir saz alıp ,çalmaya başladı. Yılmaz, “Şafak 84 gün kaldı.10 yıldır belediye başkanıyım. 20 yıldır da esnaflık yaptım. Her şeyden önce halka kapımız devamlı açıktı. Nasıl bir belediye başkanlığı yaptığımız ortadadır. 30 Martta, 13 ilçe ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını partimiz kazanacaktır. Halkımız bu seçimlerde CHP'ye büyük bir teveccüh gösterecektir. Halk iktidarın yaptığı yanlışlıkları bu seçimde değerlendirecektir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0