banner101

Chp Milletvekili Kamer Genç Kaza Geçirdi

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Ankara Kuzey Çevre yolunda trafik kazası geçirdi.

Chp Milletvekili Kamer Genç Kaza Geçirdi
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Ankara Kuzey Çevre yolunda trafik kazası geçirdi. Kazada hafif yaralanan Genç, kazanın kasten yapıldığını söyledi.

Edilinen bilgiye göre, gece saatlerinde Esenboğa Havalimanından evine gitmekte olan Genç, Kuzey Ankara Çevre Yolu Etlik çıkışında kendi kullandığı özel otomobiline arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu kaza yaptı. Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekibi otosuyla Özel TOBB Etü Hastanesi'ne getirilen Genç, burada yapılan ilk tedavinin ardından taburcu edildi. Kazanın bilerek yapıldığını savunan CHP’li Genç; “Benim kesim şüphem şu; beni kasten vurdular. O konuda hiçbir kuşkum yok. Vuran kadın hemen kapatalım masrafları biz ödeyelim gibi laflar etti ama mesele değil.” dedi.

Genç, hastane çıkışı yaptığı açıklamada, en sol şeritte ilerlerken süratli bir arabanın kendisine arkadan çarptığını daha sonra kendi aracının önüne geçtiğini söyledi. Kazanın ardından aracını kenara aldığını belirten Genç, kendisine çarpan araçtan bir şahsın indiğini kendisine hakaretler ettiğini ve saldırmaya çalıştığını kaydetti. Daha sonra yoldan geçen bir aileli aracı durdurduğunu ifade eden Genç; “Bana çarpıp duran araçtan bir genç indi. Bana çok ağır hakaretler etti. Ben bir şey demedim. Bana saldırmaya çalıştı. Sonra bir aile yanıma geldi. Aileye yanımda durun yoksa bana saldıracaklar dedim.” şeklinde konuşan Gen, "çok şükür ciddi bir durum yok ama ağrılarım var" dedi.

Öte yandan olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kaza yapan araçlar hemen olay yerinden kaldırıldı. Kaza yerine ambulanslar çağrıldı. Genç’e çarpan aracın sürücüsü kadın ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2014, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0