banner101

ÇALIŞANLARI VE ÖĞRENCİLERİ SICAK ÇORBA İKRAMI İLE YENİ HAFTAYA BAŞLATTI

İŞE VE OKULA GİTMEK İÇİN YOLU ÜSKÜDAR’A DÜŞEN HERKESİN SABAH ÇORBASI, ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN.

ÇALIŞANLARI VE ÖĞRENCİLERİ SICAK ÇORBA İKRAMI İLE YENİ HAFTAYA BAŞLATTI

Gerçekleştirdiği etkinliklerle sosyal belediyecilikte öncü adımlar atan Üsküdar Belediyesi, yıllardır sürdürdüğü çorba ikramı geleneğine kaldığı yerden devam ediyor. İşine, okuluna gitmek için yolu Üsküdar’dan geçen herkes, sıcacık çorba ikramıyla güne başlıyor. Her gün 06: 00 - 08: 30 saatleri arasında yapılan bedava çorba dağıtımı, bugün Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in bizzat katılımıyla yeniden başladı.

Üsküdar Eminönü İskelesi önüne yerleştirilen Mobil Çorba Evi’nden herkese kendi elinden çorba ikram eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Hilmi Türkmen:

“Vatandaşlarımıza günün bereketini getiriyoruz”

“Üsküdar Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmet konusunda her zaman öncü olduk. Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda olduğumuz bedava çorba hizmetimizi kaldığımız yerden başlatıyoruz. Bugünden itibaren tüm vatandaşlarımızı sıcacık çorba ile işlerine, çocuklarımızı da okullarına uğurlayacağız. Çorbanın Türk kültürü için önemi büyüktür. Çorba, nimettir, berekettir. Çorba bir masanın etrafında tüm aileyi buluşturur. Biz de Üsküdar Belediyesi ailesi olarak tüm vatandaşlarımızı sıcacık bir çorbayla buluşturarak onlara günün bereketini getiriyoruz.” 

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0