banner101

Bigader Gazeteciler Gününü Kutladı

Bitlis Basın ve Gazeteciler Derneği (BİGADER), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Bigader Gazeteciler Gününü Kutladı
Bitlis Basın ve Gazeteciler Derneği (BİGADER), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

BİGADER Başkanı Mahir Okay, dernek yönetim kurulu adına yayınladığı mesajında, basının Türkiye’nin demokratik gelişimine büyük katkıları olduğunu belirtti. “Türk basını ülkemizin çağdaşlaşma sürecinde önemli görevler üstlenmiş ve üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirmiştir” diyen Okay, “Tüm bu gelişmelerin yanında yerel basınımız, çeşitli kanal ve ajans muhabirleri, ilimizdeki gelişmeleri kamuoyuna aktararak halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi görmenin yanı sıra ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine de önemli katkılar sağlamaktadır” dedi.

Toplumun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi yolunda önemli bir görevi ifa eden basın mensuplarının çalışma koşullarının kolaylaştırılarak daha iyi imkanlara ulaştırılmasının büyük önem taşıdığına vurgu yapan Okay, “Basın emekçilerinin büyük bir özveri ve fedakarlık içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerimize inancımız tamdır. Bitlis ilimizde, ilçelerimizde görev yapan basın mensupların sadece yılda bir kere değil de, her zaman hatırlanmaları gerekmektedir. İlimizde görev yapan Basın mensuplarının birbirleriyle diyalogları haber paylaşımları, kardeşliklerinin örnekleri başka yerlerde göremediğimizi paylaşmak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kamuoyuna haber ve bilgi akışını sağlamak için, gece gündüz demeden çeşitli zorluklar içinde kutsal bir vazifeyi ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde özveriyle yerine getiren bütün basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

Okay, BİGADER olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada ilde görev yapan basın mensuplarının sorun ve sıkıntılarını dile getirmeye ve basın mensuplarının sorun ve sıkıntılarını çözmeye yönelik adımlar atmaya devam edeceklerini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0