banner102

BDP’nin aday adayları ortak çalışma başlattı

Barış ve Demokrasi Partisi'nden (BDP) Muş Belediyesine aday adayı olan Kasım Sığınç, Sırrı Söylemez, Remzi Özün ve Şeref Işık, ortak bir seçim çalışması başlattı. Diğer aday adaylardan Bedrettin Canımana ile Şahin Alataş’ın...

BDP’nin aday adayları ortak çalışma başlattı
Barış ve Demokrasi Partisi'nden (BDP) Muş Belediyesine aday adayı olan Kasım Sığınç, Sırrı Söylemez, Remzi Özün ve Şeref Işık, ortak bir seçim çalışması başlattı. Diğer aday adaylardan Bedrettin Canımana ile Şahin Alataş’ın ise il dışında olduğu için programlara katılmadığı bilgisi verildi. Yapılan seçim çalışmaları kapsamında kentte faaliyet gösteren bir araya gelerek sohbet eden aday adayları, hedeflerinin Muş’a hizmet odaklı olduğuna dikkat çekti.

Açıklamalarda bulunan aday adayları şöyle konuştu; “BDP aday adayları birbiri ile rekabet etmez. Biz kentimize hizmet konusunda birbirimize katabileceğimiz ne varsa onun peşinde olacağız. Aday kim olursa olsun bizim için esas olan yönetim anlayışımızı, hizmet yaklaşımımız en doğru şekilde yansıtacak bir çalışma içinde olmaktır. BDP belediye başkanı bu halkın hizmetinde olduktan sonra kim olduğu önemli olmaz. Adaylık herhangi birimize verildiğinde sanki her birimize verilmiş gibi hissedecek ve çalışmalarımızı ortaklaştıracağız. Adaylık netleşince projelerimizi, çalışmalarımızı ortaklaştıracak, halkımızın karşısına çıkacağız."
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0