Başkan Ali Özkan Kadına Şiddeti Kınadı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 25 Kasım “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayınladı.

Başkan Ali Özkan Kadına Şiddeti Kınadı
banner98
 Başkan Ali Özkan mesajında, sosyal hayatın her alanında erkeğinin yanında olan tüm kadınların, herkes tarafından el üstünde tutulması gereken en kutsal değerlerimiz olduğu mesajını verdi.

 

Kadına Şiddet Uygulayana İnsan Denemez

 

Herkesin annesine gösterdiği saygıyı, diğer kadınlara da göstermesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Özkan, “İnsani değerlerden sapmanın baş göstergesi olan kadına yönelik her türlü şiddeti kınıyor ve insan diyemeyeceğimiz bu varlıkların, kanunlarımız tarafından da layık olduğu şekilde cezalandırılması gerektiğine yürekten inanıyorum. Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı, her şeyimiz olan kadınlarımızın, hak ettiği gerçek değere bir an önce ulaşması dileğiyle, tüm kadınlarımıza sağlık ve mutluluklar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Kadınlarımızın Sosyal Statüsünü Geliştiriyoruz

 

Karacabey’de, ilçe merkezi ve kırsalda yer alan 85 mahalle ile birlikte, topyekûn tüm kadınların sosyal statüsünün daha da yükseltilerek, ekonominin bir parçası olması adına çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Özkan, bu çabalarını artırarak sürdürmeye kararlı olduklarını kaydetti.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2017, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0