banner102

BABACAN İSTANBUL’DA VATANDAŞLA BULUŞTU

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul’da vatandaşla buluştu. Vatandaş, “Bizim konuşabileceğimiz hiçbir yer yok. Konuşmak istediğimizde ya terörist ya o, ya bu oluyoruz. Düşünce suçluluğu sizde de olacak mı?’’ diye sordu. Babacan, “Şu an problemlerin üstü kapatılıyor ancak çözüm özgürlüklerle başlar. Biz özgürce konuşalım, korkmayalım diye yola çıktık” şeklinde karşılık verdi.

BABACAN İSTANBUL’DA VATANDAŞLA BULUŞTU

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul’da vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaş, düşüncelerini özgürce ifade edemediğinden yakınarak Babacan’a DEVA Partisi’ndeki düşünce özgürlüğünü sordu. Babacan, “Parti programımızın birinci sayfası birinci bölümü özgürlüklerle başlıyor. İfade özgürlüğü. Ülkemizde ekonomi başta olmak üzere birçok problem var, ancak çözüm özgürlüklerle başlıyor. Çünkü problemleri konuşamazsak, sorunları konuşmak yasaklanırsa çözemeyiz. Hastalığı teşhis edeceğiz ki tedavi edelim. Şu an da sorunların üstü kapatılıyor, sorunları konuşmak yasaklanıyor, sorunları dillendirenlerle ilgili birçok yaptırım var ancak biz bunun için DEVA Partisi’ni kurduk. Özgürce konuşalım, korkmayalım diye yola çıktık” dedi.

Vatandaşın ‘fikir ayrılıkları yaşarsak sizi eleştirebilir miyiz’ sorusuna ise Babacan, “Biz eleştiriye çok açığız” şeklinde yanıt verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2021, 11:13

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0