Aziz millet yeni dönemde de Türkiye'nin rotasını çizecek

Başbakan Yardımcısı Bozdağ "Millet, eskiye dönüşe, yeniden parçalı iktidarlar dönemine, Ankara'da kirli pazarlıkların olduğu döneme dönüşe izin vermeyecektir. Yeni dönemde de güçlü bir şekilde aziz millet Türkiye'nin rotasını çizecektir" dedi.

Aziz millet yeni dönemde de Türkiye'nin rotasını çizecek
banner98
 ANKARA

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde AK Parti'nin seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, "Millet, eskiye dönüşe, yeniden parçalı iktidarlar dönemine, yeniden Ankara'da kirli pazarlıkların olduğu döneme dönüşe izin vermeyecektir. Yeni dönemde de güçlü bir şekilde aziz millet Türkiye'nin rotasını çizecektir." dedi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "CHP'lileri camide, türbede, seçim vakti dua ederken pek o kadar görmezdiniz ama şimdi 'Ben hacıyım' diye geziyor Muharrem Bey. 'Beni babam imam hatibe götürüyordu ama yolda öğretmen karşıma çıktı, ben başka okula gittim' diyor. Niye bu noktaya geldi? Seçim nedeniyle geldi." diye konuştu.

Bozdağ "Biz beraber, Sayın İnce'yle grup başkanvekilliği yaptık. Ben de makam arabasına bindim, o da makam arabasına bindi. Ben bir gün Meclise bisikletle geldiğini görmedim, gören de yok. Ama seçim var, 'Milleti nasıl aldatırız, bisikletle gezersek aldatırız.' Şimdi özel uçak tutmuşlar, bütün illere özel uçakla gidiyor. Niye bisikletle gitmiyorsun? Traktörle, at arabasıyla git. Bunlar tamamen gayri samimiler." dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0