Aracı bağlanan adam intihar etmek istedi

Şanlıurfa’da aracı bağlanarak otoparka çekilen bir kişi, 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Aracı bağlanan adam intihar etmek istedi
banner98
Şanlıurfa’da aracı bağlanarak otoparka çekilen bir kişi, 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Aracının getirilmesini isteyen şahıs, polisin aracın verileceğini söylemesi olarak aşağıya atlamaktan vazgeçirildi.

Şanlıurfa’da Bahşçelievler Mahallesi 2. Sokakta bulunan 5 katlı konak Apartmanın çatısına çıkan Mehmet Dağ isimli şahıs, aracının haksız yere bağlanarak otoparka götürüldüğü, gerekli işlemleri tamamlamasına rağmen aracının teslim edilmediğini ileri sürerek intihar girişiminde bulundu. Polisler, apartman çatısını uç bölümündeki beton blokun üzerine oturan ve aşağıya atlayacağını söyleyen Mehmet Dağ’ı ikna etmeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hava yastığı açılarak, gerekli tedbirleri aldı. Olası durumda 112 sağlık ekiplerinin de bulunduğu olay yerinde uzun çabalara rağmen Mehmet Dağ ikna edilemedi. Polis müdür ve amirlerinin yanı sıra akraba ve tanıdıklarının da ikna çabaladığı Dağ, aracının getirilmesi halinde intihardan vazgeçeceğini söyledi. Aracın getirilmesi için çabalayan polisler aracın kendisine teslim edileceğini söyledi . Olay yerindeki avukatının da aracı teslim alacağını söylemesi üzerine Dağ, yaklaşık 1 saatlik çaba sonrası aşağıya atlamaktan vazgeçti. İkna edilen Dağ, “Arkadaşım da olan araba dün adana emniyeti tarafından bağlandı. Vekaletname gönderdim, arkadaşa, 2 sayfalı ruhsatın bir sayfasını alarak arabayı iade ettiler. Az önce arabadaydım, keyfi olarak arabayı bağladılar. Ben Adana emniyetimi yoksa Urfa emniyeti mi haksız öğrenmek için böyle bir şey yaptım” diye konuştu. Olay yerinde bulunan bir emniyet amiri ise olayın sebebini şöyle anlattı:

“Arkadaş, birinci kez yakalanmış, 7 gün izin verilmiş. 7 gün içerisinde LPG’yi ruhsata işletmediği için ikinci kez yakalanmış. Bu kez tescil belgesi alınarak, taahhütlü olarak aracı trafiğe çıkarmamak şartıyla teslim ediliyor. 3. Kez ise Urfa’da denetimde yakalanıyor. Trafikten men ediliyor. Gerekli işlemler yapılmış, taahhütlü olarak aracı tekrar kendisine teslim edeceğiz.” Araç kiralama işi yaptığı öğrenilen Dağ, sağlık raporu için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kontrole götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2014, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0