AK PARTİ BURSA GENÇLİK KOLLARINDA YÖNETİMİ BELLİ OLDU

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDA YÖNETİM BELLİ OLDU

AK PARTİ BURSA GENÇLİK KOLLARINDA YÖNETİMİ BELLİ OLDU
banner98
 


AK PARTİ İL GENÇLİK KOLLARI’NDA YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ
AK Parti İl Gençlik Kolları’nda Tarık KÖSE’nin İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmasının ardından yeni yönetimde oluşturuldu. 
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık KÖSE, Başbakan Yardımcısı Hakan ÇAVUŞOĞLU, Bursa Milletvekilleri, genel merkez, il yönetimi  ve gençlik kollarında partinin kuruluşundan bu yana hizmet veren başkanlarla istişareleri ve adaylarla detaylı mülakatları sonucunda yeni yönetim kurulunu belirledi. Başkan Tarık KÖSE, il gençlik kolları teşkilatında yer almak isteyen birbirinden değerli çok sayıda aday arasında seçim yapabilmek için çok çalıştıklarını belirtti. 
Tarık köse, AK Parti’nin ülkenin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda üzerine düşeni yapacak bir yönetimi oluşturduklarına olan inancını dile getirerek, şunları söyledi:
“Partimize ve teşkilatlarımıza kuruluşundan bu yana çok büyük bir teveccüh gösteren Bursa Halkı ve gençliğine yönelik güçlü projeleri hayata geçirip, AK Parti ve Bursa gençliğine yakışır çalışmalarımızla daha güçlü bir Türkiye hedefimiz yolunda üzerimize düşeni yapacağımıza inanıyorum. Her dönem de güçlü olan AK Parti Gençlik Kolları teşkilatlarını daha da güçlendirmek için şehrimizin her noktasında, her kesimden gençlerimize ulaşarak teşkilatlarımızı daha da büyütmek, partimizin vizyon ve misyonunu anlatmak en büyük hedeflerimizden biri olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın, Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM ve partimizinTürkiye’yi geleceğe taşıyacak 2023, 2053, 2071 gibi büyük hedefleri yolunda durmadan çalışacak, üzerine düşeni yapacak bir gençlik arzuluyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN ‘Gençler durmak yok, koşacaksınız, koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız’ sözünü düstur edinerek, çalışmalarımızı yürüteceğiz. Yeni yönetimde görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” 
Başkan Tarık KÖSE," Başta Başbakan Yardımcımız Sn. Hakan ÇAVUŞOĞLU olmak üzere  milletvekillerimizin ve il yönetimimizin, teşkilatımızın desteğiyle bu hedeflere ulaşacağımıza olan inancımız tamdır"dedi.

Bursa İl gençlik kolları yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

TARIK KÖSE
ABDULLAH ÇALI
ABDULLAH TAHA ÖZTÜRK
ABDÜLKADİR FURKAN TAŞBİLEK
ABDÜLKERİM KAYHAN
AHMET GÖK
AHMET ZAHİD KURTULMUŞLAR
ALAATTİN SAMET BİLİK
ARİF ALPEREN CANKILIÇ
ARİF KURT
BARAN ARSLANOĞLU
BURAK AKYEL
BÜŞRA NUR ARI
ELİF KARAKAŞ
ENES ŞİŞMAN
FARUK İŞLEYEN
FEHİME ELİF TORUN
FURKAN DÜLGER
HATİCE ŞAHİN
İSMAİL TUĞRUL
KAFİYE GALVE
MAHMUT ÖZTÜRK
MEHMET ALİ KESKİL
MEHMET ARİF ÖZER
MEHMET CAN YAŞAR
MEHMET METİN TEBİR
MERT SALIM
MUHAMMED ABDÜLMELİK SAĞLAM
MUHAMMED ALİ KAYA
MUHAMMED BİLAL ER
MUHAMMED FATİH AYAZ
MUHAMMED FURKAN TURGUT
MUHAMMED TALHA BEKTAŞ
MURAT KOCABEY
MUSTAFA ALPER GÜRSOY
MUSTAFA ÇETİN
MUSTAFA KOLAY
NUMAN SALİMOĞLU
ÖMER FARUK TEMİZTÜRK
ÖMER KÖROĞLU
ÖMER ÖZYİĞİT
ÖMERCAN BIYIKOĞLU
RAMAZAN ASLAN
SAFA GÜLGÜN
SALTUK CELİL BAYRAK
SEHER ZEYNEP YILMAZ
TUĞÇE DEMİRKIRAN
USAME ALIJU
ÜLHAK EYİN
YUNUS EMRE KARA

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 20:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0