40.yılını İnci Akü Fuarda Kutladı

Bu sene 40. yılını kutlayan dünyanın enerji uzmanı İnci Akü, 23–26 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen, otomotiv sektörünün en prestijli fuarlarından Automechanika’da ağır vasıta uzun yol araçları için özel olarak tasarlanan ve Japon teknolojisiyle üretilen yüksek performanslı ‘AGM LEO HD’ yeni ağır vasıta akülerini ziyaretçilerle buluşturdu.

40.yılını  İnci Akü Fuarda Kutladı
banner98

İnci Holding ve Japon akü devi GS Yuasa’nın iştiraki İnci GS Yuasa’nın öncü markası İnci Akü, bu yıl 23–26 Mayıs tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Automechanika İstanbul’da yerini aldı. 7.hol B255 numaralı standında ziyaretçileri ağırlayan İnci Akü, ağır vasıtalara yönelik özel olarak tasarlanan ve segmentinin en üstün performanslı ürünü ‘AGM LEO HD’ ağır vasıta akülerini ilk kez tanıttı. 

Türkiye’nin en değerli akü markası İnci Akü’nün 4,5 kata kadar daha uzun ömrü* ile sınıfının en gelişmiş ürünü olarak dikkat çeken AGM LEO HD, V4 seviyesinde maksimum titreşim özelliği (MVR) sayesinde zorlu yol koşullarına ve ani şoklara karşı maksimum direnç sunuyor. Yüksek performans ve dayanıklılık özellikleri ile öne çıkan AGM LEO HD, ileri teknolojileri ile ağır vasıta sürücülerinin her şartta yanında oluyor. 

MVR (Maximum Vibration Resistance) özelliği sayesinde Avrupa Standartları akü performans kriterlerinde en üst titreşim direnci olan V4 seviyesine sahip AGM LEO HD her türlü zorlu yol koşulunda yüksek performans sağlıyor. Maksimum sızdırmazlık vadeden ürün, tam kapalı ve bakım gerektirmeyen yapısıyla ağır vasıta araç sürücüleri, filo ve işletmelerin hayatını kolaylaştırıyor. İnci Akü’nün AGM LEO HD ürünü, yük taşımacılığı yapan ağır vasıta araç sürücülerine 2 yıl garanti süresi** sunuyor.

Otomotiv sektörünün en saygın fuarlarından Automechanika Istanbul’da gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını vurgulayan İnci GS Yuasa İcra Direktörü Kadir Kaymakçı, “İnci GS Yuasa çatısı altındaki Türkiye’nin en değerli akü markası İnci Akü, bu sene 40. yıl dönümünü kutlarken, 6 kıtada 80’i aşkın ülkede faaliyetlerimizi sürdürmenin gururunu yaşıyoruz. Milyonlarca aracın kalbinde yer alan akülerimiz ile 40 yıldır dünyaya enerji sağlarken, köklü tecrübelerimizden yararlanarak büyümeye ve hedeflerimize doğru ilerlemeye devam ediyoruz. En ileri teknolojilere sahip ekipmanlarla donatılan Manisa'daki fabrikalarımızda ürettiğimiz aküleri dünyanın dört bir yanında tüketicilerle buluşturuyoruz. Bu yıl da otomotiv sektörünün en prestijli organizasyonlarından Automechanika İstanbul’da yerimizi alarak, en yeni ürünlerimizi katılımcılarla buluşturmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. İnci GS Yuasa olarak, çalışanlarımız, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz ve büyüyen bayi ağımızla en güvenilen enerji depolama şirketi olmayı sürdürüyor, yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.

Bu yıl, hem İnci Akü’nün 40. yılını kutladıkları hem de Automechanika İstanbul’da yenilikçi ürün ve teknolojileri katılımcılarla buluşturduklarını aktaran İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici ise, “Otomotiv sektörünün en önemli fuarlarından Automechanika’da binek, hafif ticari ve ağır vasıta araçlara yönelik, her türlü aracın ihtiyacına uygun, geniş ürün gamımızla ziyaretçileri ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Teknolojinin getirdiği yenilikleri en hızlı şekilde müşterilerimize sunmaya önem veriyoruz; bu yıl da ağır vasıtalar için Japon teknolojisiyle tasarladığımız sınıfının en üstün performanslı ürünü AGM LEO HD serimizi Automechanika İstanbul’da ziyaretçilerimize tanıttık. Lansmanını fuarda gerçekleştirdiğimiz AGM LEO HD serisi özellikle yüksek elektriksel tüketimi olan ve yoğun şekilde titreşime maruz kalan ağır vasıta araçlarda 4,5 kata kadar daha uzun kullanım ömrü* sunuyor. Sadece bununla kalmıyor, Avrupa normlarına uygun V4 seviyesindeki maksimum titreşim direnci ile ağır vasıta araçların her koşulda gücüne güç katıyor. Müşteri beklentilerinin ve rekabetin her geçen gün daha da arttığı günümüzde; yenilikçi, teknolojik, kaliteli, güvenilir ve çözüm üreten bir anlayışla hizmet vermeyi sürdürüyoruz.” dedi.

70 milyonluk yatırımın 3’te 2’si Ar-Ge ve teknoloji odağında gerçekleşti

Teknoloji odağıyla büyümeye devam eden İnci GS Yuasa, son 8 yılda yaptığı 70 milyon euro tutarındaki yatırımın 3’te 2’sini Ar-Ge ve teknoloji odağında gerçekleştirdi. Manisa’daki fabrikalarında büyüyen üretim hacmiyle bugün, yıllık 750 bin adetlik endüstriyel akü ve 7 milyon adetlik binek, hafif ticari ve ağır vasıta araç akü üretim kapasitesine sahip şirket, otomotiv yenileme pazarının (AFM) yanı sıra dünyanın önde gelen markalarına orijinal ekipman (OE) tercihi olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0