banner101

Wesley Sneijder: 'Fenerbahçe'ye gitmem'

Son şampiyon Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Wesley Sneijder 'Bu sezon en güzel gollerimi Fener'e attım. Türkiye'deki rekabeti biliyorum. Fenerbahçe'ye gidip Galatasaray taraftarına ihanet edemem Fenerbahçe'ye gitmem' dedi.

Wesley Sneijder: 'Fenerbahçe'ye gitmem'
 Şampiyonluğa büyük katkı yaptığını söyleyen Hollandalı yıldız, “Bu sezon en güzel gollerimi Fener'e attım. Türkiye'deki rekabeti biliyorum. Fenerbahçe'ye gidip Galatasaray taraftarına ihanet edemem” dedi. Bu sezon ortaya koyduğu müthiş performansla Galatasaray'ın şampiyonluğunda Muslera ile birlikte başrolü oynayan isim olan Wesley Sneijder, nefes nefese yarışa sahne olan ligi değerlendirdi.

Çok zor bir sezon geçirdiklerini ve şampiyonluğu hak ettiklerini ifade eden Sneijder, rakiplerine de göndermelerde bulundu.Kişisel performansından çok memnun olduğunu söylemesine rağmen şampiyonluğun takımın başarısı olduğunu belirten Sneijder, "Kenetlenerek başardık. Son iki aya baktığımızda oynadığımız 7 maçta hiç gol yememişiz. Bu yüzden bütün savunmayı ve özellikle Muslera'yı tebrik ediyorum" dedi. 4. yıldız başarısıyla tarihe geçtiklerinin bilincinde olduklarını söyleyen Sneijder, "Kariyerimde gurur veren en büyük başarılarımdan birini yaşadım. Bu şampiyonluk koleksiyonlarım arasında çok özel bir yere sahip. Biz Galatasaray tarihine adımızı yazdırdık. Kek kalıbı söylemlerini komik buluyorum" diye konuştu.

HEDEFİM EFSANE OLMAK

Taraftarların kendisini Hagi'den sonra Türkiye'ye gelen en iyi yabancı olarak nitelemesinin gururunu yaşadığını söyleyen Sneijder, "Bunlar çok güzel şeyler. Galatasaray taraftarıyla aramda özel bir bağ var. İlk geldiğimden beri taraftarlar bana inanılmaz bir destek veriyor. Hagi ile kıyaslanmak çok güzel bir duygu" dedi. "Bu sezon en güzel gollerin hangileriydi" sorusuna Sneijder, "Fenerbahçe'ye attığım gollerin ikisi de güzeldi. Ama ben birincisini daha çok beğendim" dedi. "Bir gün Fenerbahçe'de oynar mısın" sorusuna ise Hollandalı, "Türkiye'de iki takım arasındaki rekabeti biliyorum. Asla Fenerbahçe'ye gitmem. 

Ben Galatasaray'da şampiyonluklar gördüm, güzel günler yaşadım. Arena'da yaptığımız toplantıda 'Galatasaray tarihine adımı altın harflerle yazmak istiyorum' demiştim. Benim hâlâ hedefim bu. Beni seven ve bağrına basan taraftarlara ihanet edemem" ifadelerini kullandı.

Burada evimdeyim

"Sözleşme hakkında konuşmanın zamanı değil. Rize ve Bursa maçlarımız var. Ama burada kendimi evimde gibi hissediyorum, ayrılmayı düşünmüyorum"

Şampiyonlar Ligi kupasını düşündükçe çıldırıyorum

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde kötü bir sezon geçirdiklerini söyleyen Sneijder, "Üst üste 4-0, 4-0 yenildik. Saha içinde utandığım zamanlar oldu. Bu formanın hak etmediği maçlar oynadık. Yeni başkanımız Şampiyonlar Ligi kupasını hedef olarak koymuş. Ben kesinlikle onunla beraberim. Daha önce o kupayı kazandım. Galatasaray'la Devler Ligi'ni kaldırmak rüya gibi olur. Artık onu kaç gün kutlarız bilmiyorum. Taraftarı ise düşünemiyorum. Hayal ettikçe çıldırıyorum" diye konuştu. 

Drogba artık yaşlandı!

"Drogba Chelsea'den ayrılmaya karar vermiş. Yeniden Galatasaray'a dönsün isterim tabii. Ama biraz yaşlandı"

Yasin attı şampiyonluk geldi
"Şampiyonluk bana göre Mersin maçında geldi. Yasin attı, şampiyonluk geldi. Beni dinlerse daha da iyi olacak"

Antrenör olarak kalırım

"Galatasaray'da tabii ki antrenör olarak görev almak isterim. (İşaret ederek) Tercüman Mert de benim yardımcım olurdu…" 

Hamza Hoca'yla kenetlendik

"Prandelli zamanında zor anlar yaşadım ancak ümitsizliğe kapılmadım. Hamza Hoca'nın gelmesiyle müthiş kenetlendik, birbirimizin açığını kapattık"


MUSLERA'YI AVLAMAK ZOR AMA BEN YAPTIM
"Muslera şampiyonluğun en önemli ismi oldu. Ona gol atmak gerçekten zor. Ama ben iki tane attım. Biri Lazio'ya karşı biri de milli takımda"

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0