Transferi Abartmak Bu Olsa Gerek!

Bitlis'i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden tek takım olan Tatvan Gençlerbirliği Spor, 24 futbolcu transfer etti.

Transferi Abartmak Bu Olsa Gerek!
banner98
Bitlis'i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden tek takım olan Tatvan Gençlerbirliği Spor, 24 futbolcu transfer etti.

Tatvan’da bir otelin toplantı salonunda imza töreni düzenleyen kulüp yöneticileri ve teknik heyet, transferleri tek tek tanıtıp taraftarlara, hem ligde hem de Türkiye kupasında başarı sözü verdi.

Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü As Başkanı Celal Yeşil, teknik kadro ve 24 sporcuyla sözleşme imzaladıklarını belirtti, ter dökerek başarı elde edeceklerini ifade etti. Yeşil, “Takımızla birlikte tek hedefimiz gerek Ziraat Türkiye Kupası'nda gerekse ligde başarı elde etmektir. En büyük hedefimiz ise iyi bir sezon geçirip 3. lige yükselmektir. İnşallah bunu yapacak güçteyiz." dedi.

Teknik Direktör Recep Bayık, gerek Türkiye kupasında gerekse BAL Ligi'nde başarılı olmak için hem yurt içi hem de yurt dışından profesyonel ve amatör sporcu transfer ettiklerini anlattı. Daha öncede Tatvan’da futbolculuk yaptığını, bu sebeple bölgeyi iyi bildiğini ifade eden Bayık, “Tatvan’da Türkiye’nin hiçbir yerinde bulunmayan yüksek rakımlı yerler var. Oyuncularımızla birlikte bu yüksek rakımlı yerlerde antrenmanlar yapıyor maçlara hazırlanıyoruz. Her şey iyi gidiyor. Takım olarak başarı için kenetlenmiş durumdayız. İnşallah yaptığımız ve yapacağımız transferle de bunu ortaya koyacağız. Toplamda 24 sporcuyla sözleşme imzaladık. Bunun yanında bir ya da iki oyuncu daha düşünüyoruz. Bu oyuncuların da transfer edilmesiyle takımı şekillendirmiş olacağız. Geriye sadece başarı için sahada ter dökmek kalıyor.” diye konuştu.

Takım Kaptanı Emrullah Akıntı da başarı için kenetlendiklerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2013, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0