Toshak Görevini Bıraktı!

Azerbaycan Premier ligi takımlarından Hazar Lenkeran futbol takımının Teknik Direktörü John Benjamin Toshak, alınan kötü neticelerden sonra istifa etti.

Toshak Görevini Bıraktı!
banner98
Azerbaycan Premier ligi takımlarından Hazar Lenkeran futbol takımının Teknik Direktörü John Benjamin Toshak, alınan kötü neticelerden sonra istifa etti. Takımı başına büyük ümitlerle getirilen ve bir türlü bekleneni veremeyen tecrübeli teknik adam, görevini bırakmak zorunda kaldı. Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Toshak'ın istifası takımının son maçında ligin iddialı takımlarından Bakı'ya 3-0 yenilmesinden sonra geldi. Lenkeran yetkililerinin basına verdiği bilgiye göre, Toshak kaybedilen maçtan hemen sonra yönetime istifa dilekçesini verdi ve yönetim de bekletmeden kabul etti.

Toshak, Lenkeran takımının başında çıktığı 31 maçtan 9 galibiyet 10 beraberlik 12 yenilgi alırken, kalesinde gördüğü 42 gole karşılık 24 gol atma başarısı gösterdi.

SON MAÇI OĞUZ ÇETİN DE İZLEMİŞTİ

Toshak'ın istifasından sonra kulislerde Hazar Lenkeran takımının teknik patronu konusunda yorumlarda gelmeye başladı. Lenkeran takımının en son maçını tribünden izleyen Oğuz Çetin'in adı başta olmak üzere şimdiden birkaç isim gündeme geldi.

Öte yandan takımın teknik patronluğu konusunda ismi geçen en önemli bir diğer isimin ise Mustafa Denizli olduğu da gelen bilgiler arasında.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0