Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor?

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 'Medicana Sivasspor'la yeni bir anlaşma imzaladım. Önümüzdeki sezon Sivas'ta olacağım' dedi.

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor?
banner98
 Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ”Bugünkü alınan sonuç bir haftalık, iki haftalık değil, hazırlık döneminde başlayan ve bugün de sonuçlanan bir netice. Bugün bir avantaj daha vardı. Bugün kazansaydık rakiplerin aldığı sonuçlar sıralamadaki yerimizi bir üst basamağa taşıyabilirdi. Bugünkü aldığımız sonucun neticesinde biz sezon başından bu yana söylediğimiz gibi bizimle birlikte olan 19 oyuncunun takıma olan katkısını da çok net bir şekilde değerlendiriyoruz. Bu değerlendirmeyle önümüzdeki dönem içinde Trabzonspor’un neler yapacağını yapmaması gereken ve kullanması gereken şeyleri tartışacağız. Bugün ortada çok net bir sonuç var. Trabzonspor bu kadroyla oyunu forsa edemedi” dedi.

7 veya 8 oyuncu transfer etmeyi planladıklarını söyleyen Yanal, transfer listelerinde 25’e yakın oyuncu olduğunu ifade etti.

MEDİCANA SİVASSPOR TARAFI
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise beraberliğin normal bir sonuç olduğunu, her iki takımın karşılıklı pozisyonlara girdiğini ifade ederek, gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladıklarını söyledi.
Yalçın oyun sistemine uygun futbolcuları transfer etmek istediklerini belirterek, “Tabii transfer yapmak kolay değil. Bizim de belli bir bütçemiz var. En işimize yarayacak, mevcut olarak kullanabileceğimiz oyuncuları transfer etmek istiyoruz. Mukavelesi biten oyuncularımız var. Onlarla ilgili çalışma yapıyoruz. Daha güçlü, daha iyi bir Sivasspor için yönetimle birlikte çalışıyoruz. Medicana Sivasspor'la yeni bir anlaşma imzaladım. Önümüzdeki sezon Sivas'ta olacağım” dedi.

Beşiktaş’tan ayrılan Slaven Bilic’in performansının sorulması üzerine Yalçın, başka takımın teknik direktörü hakkında yorum yapmasının doğru olmayacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0