Şampiyonluğun En Büyük Adayıyız!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, şampiyonluğa giden yolda her zamankinden daha fazla desteğe ve birlikteliğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.

 Şampiyonluğun En Büyük Adayıyız!
banner98
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, şampiyonluğa giden yolda her zamankinden daha fazla desteğe ve birlikteliğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Kasımpaşa'yı 3 - 2 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında bugünkü rakiplerinin ligin en iyi takımlarından biri olduğunu gösterdiğini belirtti. Yanal, "Özellikle top kayıplarımızda rakibimiz bizi oldukça geri koşturdu. Kontra ataklarda da yaratıcı oyuncularıyla ritmimizi engelledi. Geriye düşmemize rağmen kazandıkları için oyuncularımı kutluyorum. Bugünkü maçta takımımızın geriye düşmesine rağmen oyunu geriye çevirmek için ortaya koyuduğu mücadeleden ve oyuna sonradan giren futbolcularımızın performansı bizi memnun etti. Oynayan ve oynamayan oyuncularım bugünkü kritik maçı kazandığımız için tebriği hak ettiler. Önümüzdeki bütün maçları kazanmak için mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.

HOLMEN VE KALECİ VOLKAN'IN PERFORMANSLARI

Holmen ve kaleci Volkan'ın performanslarındaki düşüşle ilgili bir soruya karşılık Ersun Yanal, oyunun başında istedikleri ritmi yakalayamadıklarını ve bu nedenle Holmen'in performansının kötü görünmüş olabileceğini dile getirdi. Volkan'ın da en güvendiği oyuncularından biri olduğunu kaydeden Yanal, tecrübeli kalecinin takıma büyük katkısının olacağını söyledi.

Sow'un Kasımpaşa karşısında da kadroda olmayışıyla ilgili de Yanal, bu durumun fazla abartıldığını dile getirdi. Yanal, şöyle konuştu: "Gereksiz uğraş içindesiniz. Bu kadroda çok daha değerli olabilecek oyuncular da çıkabilir. Bu olayın büyütülmesi oynayan oyunculara da saygısızlık olabilir. Sow en yetenekli oyuncularımızdan bir tanesi o da oynayacak. Sow'la hiçbir problemimiz yok."

Ersun Yanal, son olarak Fenerbahçe'nin hedefi olan şampiyonluğa giden yolda her zamankinden daha fazla desteğe ve birlikteliğe ihtiyacı olduğunu dile getirerek, "Taraftarlarımız, takımımız bu birlikteliği yarattığı takdirde en büyük aday biziz. Ve biz şampiyon olacağız. En büyük aday olarak da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0