banner102

Prandelli'den istifa açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 2-0 mağlup oldukları Anderlecht maçının ardından yaptığı açıklamada, istifa etmeyi düşünmediğini ve sarı-kırmızılı takımda yoluna devam edeceğini söyledi.

Prandelli'den istifa açıklaması
 Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda deplasmanda Belçika ekibi Anderlecht’e Mbemba’nın golleriyle 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Pradenlli, ‘İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusuna, “Yola devam etmeyi düşünüyorum. Avrupa’dan çıktığımız için üzgünüz ama profesyonel olduğumuz için yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Kulübün yollarını ayırmak istemesi halinde tazminat talep edip, etmeyeceği yönündeki soruya ise Prandelli, “Hiçbir şekilde tazminat talep etmeyeceğim. Sözleşmemle ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Maç ile ilgili konuşmak istiyorum. Ben bütün sorumluluğu üstüme alabilirim. Sözleşmem ile ilgili konuları yöneticilere sorabilirsiniz” açıklamasında bulundu.

“ŞANSSIZ BİR MAÇ OLDU”

Maçta iyi bir Galatasaray’ın olduğunu ifade eden İtalyan teknik adam, organize olmalarına rağmen şanssız bir maç olduğunu dile getirdi. Prandelli, oyuncularının saha içindeki tartışmalarının sorulması üzerine ise, “Maçta gerginlikler olabilir. Onlarda insan ve bu durumları yaşıyorlar. Zor durumda bu gibi durumlar olabilir. Biz hep beraber çalışıyoruz” sözlerini sarf etti.

“BÜYÜK BİR SKANDAL”

Spor Toto Süper Lig fikstür sıkışıklığının büyük bir skandal olduğunu ifade eden Prandelli, “İlk geldiğimizde de söylemiştik. Bu büyük bir skandal. Bir takımın Çarşamba günü oynayıp, Cumartesi maç oynamaması lazım. Bu skandalı önlememiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

BRUMA’YI NEDEN OYNATTIĞINI AÇIKLADI

'Haftalardır oynatmadığınız Bruma’yı neden kadroya aldınız? Yönetimin bu konuda size bir talebi oldu mu?' şeklindeki soruya ise Prandelli şöyle cevap verdi: 

“Bruma U-21 Portekiz Milli Takımı ile 2 hafta birlikte oldu ve Çarşamba günü döndü. Döndükten sonra da güç antrenmanları yaptırıyorduk. Bu Alex içinde geçerli. Birkaç gündür oynayacaklarını biliyorlardı.”  

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0