Plaketini aldı!

Türk Telekom ve Galatasaray Spor Kulübü işbirliğiyle başlatılan 'Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor' projesiyle birlikte gerçekleştirilen etkinlikler bu sezon da tüm hızıyla devam ediyor.

Plaketini aldı!
banner98
Türk Telekom ve Galatasaray Spor Kulübü işbirliğiyle başlatılan 'Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor' projesiyle birlikte gerçekleştirilen etkinlikler bu sezon da tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Galatasaray – Sivasspor karşılaşması öncesinde Galatasaray tarihinin efsane isimlerinden Tuğrul Demir’e törenle plaket verildi.

Türk Telekom Arena’da bu akşam oynanan Galatasaray – Sivasspor karşılaşmasından önce düzenlenen özel törende, sarı-kırmızılı kulübün unutulmaz isimlerinden Tuğrul Demir’e plaket verildi. 'Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor' projesi kapsamında düzenlenen tören boyunca Galatasaray taraftarı, efsane ismi ayakta alkışladı.

TUĞRUL DEMİR KİMDİR?

Tuğrul Demir, 6 Nisan 1935’te İstanbul’da doğdu. 1958 yılında Galatasaray Lisesi’nden mezun olan Tuğrul Demir uzun yıllar Galatasaray Spor Kulübü’nde basketbol oynadı. Galatasaray’daki 10 senelik basketbol yaşantısında, yedi şampiyonluk görerek çok önemli bir başarıya imza atan Tuğrul Demir, profesyonel basketbola veda ettikten sonra da sarı-kırmızılı camiadan kopmadı.

Galatasaray Spor Kulübü’nün unutulmaz başkanlarından Ali Uras’ın yönetim kurullarında görev alan Tuğrul Demir, bu dönemlerde “Basketbol Şube Sorumlusu” görevini üstlendi. Demir, Özhan Canaydın ve Adnan Polat dönemlerinde ise basketbol şube kaptanlığını yaptı. 28 Kez A Milli, 10 kez genç milli olan Tuğrul Demir, iki kardeşi Muzaffer Demir ve Yavuz Demir ile birlikte aynı dönemde Galatasaray formasını taşıdı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0