banner101

Mutlu Topçu Yeni Sezondan Umutlu

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, yeni sezonda daha iyi olacaklarını söyledi.Teknik Direktör Mutlu Topçu, PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Toplamda 4 hazırlık karşılaşması...

Mutlu Topçu Yeni Sezondan Umutlu
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, yeni sezonda daha iyi olacaklarını söyledi.
Teknik Direktör Mutlu Topçu, PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Toplamda 4 hazırlık karşılaşması yaptıklarını söyleyen Topçu, “Şanlıurfaspor maçı, Kasımpaşa maçı öncesi bizim için çok önemli bir karşılaşma. Oynadığımız 4 tane maçta, çok önemli aşamalar kat ettik. Özellikle kolektif anlamda, ofansif anlamda daha üretken olmaya çalıştık. İyi oynadığımız maçlar oldu. Bazı maçları 45 dakikasından memnun kaldık bazılarının 60 dakikasından memnun kaldık. En sonunda, Torku Konyaspor maçı da nereye geldiğimizin bir işaretiydi. Bugün itibariyle de yine ofansif anlamda, daha üretken bir takım olmak için uğraşıyoruz. Bugün de bunu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Çok rahatlıkla söyleyeyim bu takım hiçbir şekilde o sıkıntıyı yaşamaz. Ben telaffuz bile etmek istemiyorum. Bu takım geçen seneki başarının üstüne başarı koyacaktır” diye konuştu.
La Liga’dan transfer edilen İsveçli Daniel Larsson hakkında da konuşan Topçu, “Kendisi hücuma dayalı anlamda bize çok katkı sağlayacak bir oyuncu. Transferlerimiz devam edecektir. Defansif ve ofansif anlamda bize katkı sağlayacak her türlü oyuncuyu aramıza katmayı düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.
“COĞRAFİ KONUMDAN DOLAYI TRANSFER YAPAMADIK”
Teknik adam Topçu, coğrafi konumdan dolayı birkaç transfer yapamadıklarına değinerek, “Özellikle Gaziantep’in coğrafi konumundan dolayı, transfer konusunda sıkıntıya yol açtı. Açıkçası bir iki tane transferimiz bu yüzden olmadı. Dolayısıyla halen temas halinde olduğumuz çok önemli oyuncular var. Ufak tefek pürüzler var. Onları da halledersek lig başlamadan bunlar da bizim aramıza katılacaktır” diye konuştu.
Geçen sezon hakkında da açıklamalarda bulunan teknik adam Topçu, sözlerini şöyle tamamladı:
“Geçen sene bütün yük bir iki futbolcunun sırtındaydı. Biliyorsunuz Muhammed Demir’in üzerinde çoğunlukla, biz bunu tespit ettik. Dolayısıyla bugün itibari ile Larsson da aramıza katıldı. Ofansif anlamda bir tane oyuncu daha almayı düşünüyoruz. Daha üretken bir takım için uğraşıyoruz. Mesela libero anlamında, orta saha anlamında biraz daha böyle öne oynayan oyunculardan, daha çabuk oynayan oyunculardan kurmaya çalışıyoruz orta sahayı. Kanatları kullanan bir takım olacağız. Yani dolayısıyla biz geçen senenin daha üzerinde oynayacağız. Hem puan anlamında, hem yer anlamında hem de özellikle futbol anlamında. Büyük transferle büyük yerlere varamayabilirsiniz ama biraz sabretmek lazım. Yani çok kaliteli oyuncuların barındığı büyük kulüplerde bir yere varamıyor. Hani önemli olan mantıklı transferler yapabilmek, bütçe konusunda da iyi ayarlayabilmek lazım. Biz bu konuda, başkanımızla görüştük hiçbir şekilde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Geçen senden daha iyi bir konumdayız. İnşallah daha da iyi olacağız.”
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 06:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0