Kasımpaşa: 1 - Galatasaray: 1

Kasımpaşa ve Galatasaray yenişemedi.

Kasımpaşa: 1 - Galatasaray: 1
banner98
Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakem: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz
Kasımpaşa: Isaksson, Elyasa, Yalçın, Barış, İlhan Eker, Andre Castro, Donk, Adem Büyük, Oscar Scarione, Babel, Malki (Dk. 68 Viudez)
Galatasaray: Eray, Sabri, Chedjou, Semih Kaya, Riera (Dk. 56 Emre Çolak), Selçuk, Melo, Eboue (Dk. 81 Gökhan Zan), Bruma (Dk. 46 Umut Bulut), Drogba, Burak Yılmaz
Goller: Dk. 11 Malki (Kasımpaşa), Dk. 60 Burak Yılmaz (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 24 Yalçın, Dk. 42 İlhan (Kasımpaşa), Dk. 31 Riera (Galatasaray)

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile Galatasaray arasındaki mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı.

54. dakikada Kasımpaşa etkili geldi. Bu dakikada Babel, rakiplerini çalımladıktan sonra daha müsait durumdaki Oscar Scarione'yi gördü. Bu oyuncunun vuruşu az farkla yandan auta çıktı.

60. dakikada Galatasaray, beraberliği yakaladı. Bu dakikada Drogba, sol çaprazda rakibini geçtikten sonra çizgi üzerinden ortasını yaptı. Kaleci Isaksson'u geçen topu altı pastan Burak Yılmaz, kaleye gönderdi. 1-1.

66. dakikada Sabri'nin pasında cezaalanı içinde topla buluşan Drogba'nın sağ ayağının dışı ile yaptığı vuruş yandan oyun alanını terk etti.

75. dakikada gelişen Galatasaray atağında Melo'nun pasında sağ çaprazda topla buluşan Eboue'nin sert şutunu kaleci çeldi.

79. dakikada Kasımpaşa mutlak bir golden oldu. Viudez'in savunmanın arkasına attığı uzun pasa haraketlenen Babel, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Kaleci Eray, yerdeyken son anda tehlikeyi uzaklaştırdı.

80. dakikada Galatasary etkili geldi. Bu dakikada Umut Bulut'un ortasında Burak Yılmaz'ın kafa vuruşunu kaleci Isaksson, güçlükle çıkardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0