banner102

Kartal’dan sürpriz 'Emre' yorumu

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Fenerbahçe, Balıkesirspor deplasmanından tek golle 3 puan aldı. Maç sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Emre Belözoğlu’nun sportif direktörlük görevini yapabileceğini düşündüğünü söyledi.

Kartal’dan sürpriz 'Emre' yorumu
 Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Balıkesirspor deplasmanından tek golle 3 puan aldı. Maç sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlük görevini yapabileceğini düşündüğünü söyledi. 

Karşılaşma düzenlenen basın toplantısına katılan ev sahibi Balıkesirspor'un teknik direktörü Kemal Özdeş, "Bu futbol, kendi sahamızda daha etkili oynayacağımızı gösteriyor. Talihsiz bir gol yedik. İlk yarı disiplinli oynadık. Bugün duygusal olarak toparlandık. İkinci yarı daha iyi oynadık. Fenerbahçe skoru korumaya yönelik oynadı. Yakaladığımız gol şanslarını değerlendiremedik. Maç sonunda oyuncularım mutluydu. Ortaya konulan oyun gelecek açısından umut vericiydi. Maç kazanmamız gerekiyor. Önümüzdeki 4 maçta alacağımız puanlarla ilgilenmek istiyoruz. Lig sonunda istediğimiz yerde olacağız" dedi.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını ifade ederek, "Balıkesirspor, puan almak için çalıştı. Bizim de tek hedefimiz vardı, 3 puan. Maçta hesapta olmayan yağmur altında maç oynandı. Ağır şartlarda futbol oynandığı için istenileni ortaya koyamadık. Her iki takım da iyi mücadele etti. Oyuncularım, baştan sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde tuttular. Rakibe neredeyse hiç pozisyon vermediler. Balıkesirspor'a ve yeni teknik direktöre bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum" dedi.

Emre Belözoğlu'nun sportif direktör olması durumu konusunda kendisine yöneltilen soruyu cevaplayan Kartal, "Ben Emre ile her zaman çalışabilirim. Emre benim her zaman kardeşimdir. O da bu futbolun emekçilerindedir. Kendisinin Türkiye'de ya da yurt dışında böyle bir düşüncesi varsa kendisine başarılar dilerim. Böyle bir görevi yapar ve yapabileceğini de düşünüyorum" dedi.  

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2014, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0