Kartal Arena'da Turladı!

Beşiktaş Hapoel Beer Sheva maçı golleri ve özeti haberimizde. Beşiktaş, deplasmanda 3-1 kazandığı maçın rövanşında İstanbul'da rakibini bu sefer de 2-1 geçerek adını son 16'ya yazdırdı.

Kartal Arena'da Turladı!
banner98

 Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ikinci maçında Vodafone Arena’da karşılaştığı İsrail ekibi Hapoel Beer-Sheva’yı 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, bu sonuçla Son 16’ya kaldı. 

Vodafone Arena’da ilk Avrupa maçı galibiyeti

Hapoel Beer Sheva’yı 2-1’le geçen Beşiktaş, Vodafone Arena’da ilk Avrupa maçı galibiyetini aldı. İsrail deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönen ve rövanş maçını sahasında 2-1 kazanan Beşiktaş, Vodafone Arena’daki ilk Avrupa maçı galibiyetini elde etti. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden siyah-beyazlılar, gruplarda oynadığı 3 iç saha maçından da beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, gruplarda oynadığı iç saha maçlarında Dinamo Kiev’le 1-1, Napoli’yle 0-0 ve Benfica’yla da 3-3  

Maçtan dakikalar:
Ve maç sona erdi....

90' Ogu savunmanın arkasına koşu yapan Barda'yı topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top kaleci Fabri'de kaldı.

87' Gelişen Beşiktaş atağında sol kanatta topla buluşan Cenk ceza sahasına kadar topu sürdükten sonra şutunu çekti. Onun vuruşunda top kalecinin altından filelerle buluştu. 2-1

82' Talisca'nın sağ kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı. Sonrasında sol kanatta topla buluşan Oğuzhan'ın ortasında Talisca'nın vuruşu kalecide kaldı.

80' Melikson Gökhan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Hapoel tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

77' Gelişen Hapoel atağında ceza sahasında topla buluşan Barda'nın vuruşu savunmadan dışarıya gitti. Konuk ekip korner kullanacak.

73' Bu arada Beşiktaş'ta Aboubakar sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.

66' Talisca'nın sağ kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı. Sonrasında hızlı gelişen Hapoel atağında Ben Sahar'ın ceza sahası içinden yaptığı vuruşu Fabri çıkardı. Bu kez Hapoel korner kullanacak.

64' Maalef top ağlarımızda. Gelişen Hapoel atağında Ghadir'in sol kanattan ortasında Anthony Nwakaeme topu ağlara gönderdi. 1-1

58' Beşiktaş tehlikeli geldi. Quaresma'nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Aboubakar tekrar Quaresma'ya pasını verdi. Onun vuruşunda top kalecide kaldı.

55' Quaresma'nın sağ kanattan kullandığı kornerde Marcelo'nun kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.

53' Beşiktaş bu dakikalarda Quaresma'nın oynadığı sağ kanattan etkili olmaya çalışıyor.

48' Gelişen Beşiktaş atağında Aboubakar rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

46' İkinci yar başladı...

İlk yarı sona erdi...

43' Gelişen Beşiktaş atağında Talisca ceza sahasına girmek isterken yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

41' Mohammad Ghadir'in sağ kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı. Sonrasında dönen topu alan Anthony Nwakaeme'nin ceza sahası dışından yaptığı vuruş üstten dışarıya gitti.

37' Beşiktaş tehlikeli geldi. Hızlı gelişen atakta Beck savunmanın arkasına koşu yapan Aboubakar'ı topla buluşturmak istedi ancak Aboubakar topu kontrol edemedi ve top yandan dışarıya gitti.

35' Hapoel tehlikeli geldi. Mohammad Ghadir'in pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Ben Sahar'ın vuruşunu Fabri kurtardı. Sonrasında sol kanatta topu alan Ben Turgeman;'ın ortasını Necip karşıladı ve top dışarıya gitti. Hapoel korner kullanacak.

33' Gelişen Hapoel atağında Ben Turgeman sol kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı. Sonrasında ceza sahasında topla buluşan Ben Sahar'ın vuruşunu Fabri çıkardı ve top dışarıya gitti. Hapoel korner kullanacak.

30' Quaresma sağ kanattan orta yapmak isterken Ben Turgeman'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Beşiktaş tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

25' Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Babel savunmanın arkasına koşu yapan Aboubakar'ı topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt.

22' Gelişen Hapoel atağında Mohammad Ghadir Beck'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı. Hapoel tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

19' Beşiktaş bir kez daha sağ kanattan Quaresma ile gelmek istedi ancak Ben Turgeman zamanında araya girerek topun Quaresma'ya gelmesine engel oldu.

17' GOOOOLLLLL! Gelişen Beşiktaş atağında sol kanattan ceza sahasına giren Babel Quaresma'yı topla buluşturmak istedi ancak savunma araya girdi. Sonrasında ceza sahasında topu önünde bulan Aboubakar Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

15' Gelişen Beşiktaş atağında Talisca ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşunda top kaleci David Goresh'te kaldı.

13' Gelişen Beşiktaş atağında Quaresma sağ kanattan orta yapmak isterken Ben Turgeman araya girdi ve Portekizli futbolcuya orta yapma şansı vermedi.

10' Beşiktaş etkili geldi. Ön alanda pres yaparak topu kazanan Quaresma ceza sahasına doğru hareketlenen Babel'i topla buluşturdu. Babel'in vuruşunda top yine savunmadan geri döndü.

5' Quaresma'nın kaptırdığı top sonrası gelişen Hapoel atağında Gökhan Mohammad Ghadir'e faul yaptı. Bu kez Hapoel serbest vuruş kullanacak.

4' Babel serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra Beşiktaşlı oyuncular kendi aralarında pas yapıyor.

1' Ve maç başladı. Başarılar Beşiktaş...

Stat: Vodafone Arena
Hakemler: Matej Jug xx, Matej Zunic xx, Manuel Vidali xx
Beşiktaş: Fabri xx, Beck xx, Marcelo xx, Atınç xx, Tosic xx, Gökhan İnler xx, Necip xx (Oğuzhan dk. 72 x), Quaresma xxx (Tolgay dk. 61 x), Talisca xx, Babel xx, Aboubakar xx (Cenk dk. 79 xx)
Yedekler: Tolga, Atiba, Ömer, Gökhan Gönül
Teknik Direktör: Şenol Güneş
Hapoel Beer-Sheva: Goresh x, Ohayon xx, Hoban x, Soares x, Tzedek x, Turjeman x, Broun xx (Buzaglo dk. 57 x), Ogu x, Nwakaeme x, Gadir x (Melikson dk. 64 x), Sahar xx (Barda dk. 70 x)
Yedekler: Haimov, Bitton, Radi, Zrihan
Teknik Direktör: Barak Bakhar
Goller: Aboubakar (dk. 17), Cenk (dk. 87) (Beşiktaş), Nwakaeme (dk. 64) (Hapoel Beer-Sheva)
Sarı kartlar: Marcelo (Beşiktaş), Barda (Hapoel Beer-Sheva) 

Doğan Gündoğdu - Mehmet Şirin Topaloğlu - Oğuzhan Ort - Uygar Aydın

Avrupa golcüsü Aboubakar

Hapoel Beer Sheva karşısında takımını öne geçiren Vincent Aboubakar, bu sezon Avrupa arenasındaki 4. golüne imza attı.

Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, Hapoel Beer Sheva karşısında kaydettiği golle bu sezon Avrupa kupalarındaki 4. golüne imza attı. Siyah-beyazlı oyuncu, Şampiyonlar Ligi grup mücadelelerinde Beşiktaş’ın deplasmanda 3-2 kazandığı maçta Napoli ağlarını 2 kez havalandırırken, Vodafone Arena’da 3-3 sona eren Benfica mücadelesinde de 1 gol atmayı başarmıştı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de rakip fileleri 4 kez havalandırmayı başaran Aboubakar, Avrupa arenasında da 4. golünü kaydetti. 

Şenol Güneş’ten 4. hakeme tepki

Aboubakar’ın golünün ardından Quaresma’yla konuşan Şenol Güneş’i 4. hakem itiraz etti. Kendisine ayrılan bölgeden çıkmadığını gösteren Şenol Güneş, Tomislav Pospeh’e tepki gösterdi.

Aboubakar’ın golünün ardından Quaresma’yı yanına çağırıp taktik veren Şenol Güneş, bu dakikada 4. hakem Tomislav Pospeh’e tepki gösterdi. Oyuncusuyla konuşurken kendisine ayrılan bölgenin dışına çıkmamasına karşın hakem tarafından uyarılan Güneş, yerdeki çizgiyi göstererek, kendisine ayrılan bölgeyi ihlal etmediğini gösterdi ve hakem Pospeh’e çizginin dışına çıkmasını söyledi. 

İŞTE İKİ TAKIMIN İLK 11'LERİ

Beşiktaş ile İsrail ekibi Hapoel Beer-Sheva arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ikinci maçında ilk 11'ler belli oldu.

Beşiktaş, deplasmanda 3-1 kazandığı UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ikinci maçında Vodafone Arena'da Hapoel Beer- Sheva'yı ağırlıyor. Bu önemli mücadele öncesinde iki takımında 11'leri belli oldu.

Beşiktaş; Fabri, Beck, Marcelo, Atınç, Tosic, Gökhan İnler, Necip, Quaresma, Talisca, Babel ve Aboubakar ile karşılaşmaya başlayacak.

Hapoel Beer Sheva; Goresh, Turjman, Tzedek, Ghadir, Nwakaeme, Hoban, Ben Sahar, Broun, Ohayon, Soares ve John Ogu ile sahaya çıkacak.

Beşiktaş'ta Galatasaray maçı öncesi rotasyon

Deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Hapoel Beer Sheva’yı rövanş maçında bu akşam Vodafone Arena'da konuk eden Beşiktaş, ilk maçın kadrosuna oranla 5 farklı isimle sahaya çıktı. Şenol Güneş, Galatasaray maçı öncesinde skor avantajını kullanarak rotasyona gitti.

Hapoel Beer Sheva’yı deplasmanda 3-1 mağlup ederek rövanş için büyük avantaj sağlayan Beşiktaş, ikinci maça rotasyonlu bir kadroyla çıktı. Pazartesi günü ligde Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, ilk maça göre tam 5 farklı isimle sahaya çıktı. İlk maçta sakatlık yaşayan ve ligde oynanan Akhisar mücadelesinde forma giymeyen Mitrovic, Hapoel karşısında ilk 18’de yer almazken, deplasmandaki maçta ilk 11’de sahaya çıkan Gökhan Gönül, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan ve Cenk Tosun, mücadeleye yedek başladı. Bu 5 ismin yerine Atınç Nukan, Andreas Beck, Gökhan İnler, Talisca ve Aboubakar sahada yer aldı.

Rakipte 4 değişiklik

Avrupa Ligi mücadelesinde Beşiktaş 5 değişiklikle sahaya çıkarken, Hapoel Beer Sheva da 4 farklı isimle sahada yer aldı. İsrail’de oynanan mücadelede ilk 11’de yer alan Ben Bitton, Maharan Radi, Maor Melikson ve Hapoel’in tek golüne imzasını atan Elyaniv Barda, Vodafone Arena’daki karşılaşmaya yedek başladı. Bu isimlerin yerine ilk maçta oyuna sonradan giren Mohammad Ghadir ve Ben Sahar’ın yanı sıra Vladimir Broun ile Matan Ohayon ilk 11’de yer aldı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 08:01

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0