banner101

İspanyol Basını Galatasaray'ı Tİ'ye Aldı!

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Real Madrid'in Juventus, Galatarasay ve Kopenhag ile eşleşmesi İspanyolları sevindirdi.

İspanyol Basını Galatasaray'ı Tİ'ye Aldı!
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Real Madrid'in Juventus, Galatarasay ve Kopenhag ile eşleşmesi İspanyolları sevindirdi. Şimdiden kurbanları belirleyen İspanya basını, Galatasaray'ın evinde güçlü bir ekip olduğunu kaydederek takımdaki defans gibi bir dizi eksikliklere dikkati çekti.

Ülkenin en çok satan spor gazetesi Marca, Real Madrid’in rakipleri için "Bir kemik ve iki şeker" başlığını attı.

Madrid ekibinin Şampiyonlar Ligi'ne nispeten kolay bir başlangıç yapacağını belirten Marca gazetesi, Galatasaray ve Kopenhag'ın sürpriz yapmaya çalışacağını ancak Real Madrid'in kendini o kadar zorlamasına gerek kalmayacağını yazdı.

Gazete, Türk Telekom'daki baskılı oyun, Sneijder, Drogba ve Burak Yılmaz gibi artıları sayarak, "Chedjou'nun gelmesi bile üst düzey maçlar için defans hattındaki sorunlara çare olamaz. Muslera da arkadaki güvensizliği gideremiyor. Real Madrid gibi ofansif yönden güçlü takımlara karşı defanstaki zaaflar ona pahalıya patlıyor." ifadelerini kullandı.

TERİM'İN MİLLİ TAKIMI ÇALIŞTIRMASI GALATASARAY İÇİN BİR EKSİKLİK

“İspanyollar için iyi bir kura” başlığını kullanan AS gazetesi de, Real Madrid'i grupta bir tek Juventus'un zorlayacağını öne sürdü. AS yazarlarından Alberto Cerruti, Galatarasay ve Kopenhag'ı "belirlenmiş kurbanlar" olarak nitelendirdi.

Takımın değerlendirmesini yapan gazete, Real Madrid'in geçen seneki gibi ofansif ve anarşik bir Galatasaray'la karşılaşacağını kaydederek, Burak Yılmaz'ın Lazio'ya satışının takım açısından çok önem arz ettiğini ancak Sneijder ve Drogba gibi etkili golcülere sahip olduğunun altını çizdi.

AS gazetesi, Fatih Terim'in milli takımı çalıştırmasının Galatasaray açısından bir eksiklik olabileceğini belirterek, "Onun iki işte birden çalışması dikkatini dağıtabilir ve takımın yönetiminde hata yapmasına neden olabilir, ve Burak'ın Lazio'ya satılmasıyla oyun sistemini değiştirebilir." yorumunu yaptı.

MUSLERA İÇİN İLGİNÇ YAKIŞTIRMA: CEHENNEMİN 3 BAŞLI KÖPEĞİ

El Pais gazetesi, "Madrid ve Juventus, bin savaş" manşetini atarken, Real Madrid'in iki eski tanıdığıyla yani Juventus ve Galatasaray'la kapışacağını yazdı.

"Kopenhag'ın geleneği yok" diyen El Pais, Galatasaray'ın yumuşak karnının defansı olduğununa vurgu yaptı.

"Pirlo tehlikesi" başlığını atan El Mundo gazetesi ise, Juventus'u en dişli rakip olarak gösterdi. Gazete, "Galatasaray üst üste ikinci sezon hemen hemen aynı kadrosuyla Real Madrid'le karşılaşacak. Geçen sene Türk Telekom Arena'daki 'Türk cehenneminde' yorulmak bilmeyen seyircisi karşısında Real'i 3-2 yenmişti ve Madrid ekibi 3-0'lık ilk maçın avantajıyla yoluna devam etmişti." dedi.

Tüm İspanyol gazeteleri gibi El Mundo da Galatasaray'ın defans sorununa dikkati çekerken, kaleci Muslera için Yunan mitolojisinde 'cehennemin 3 başlı köpeği' anlamına gelen "Cerberus" yakıştırmasını yaptı.
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2013, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0