İLK 11'LER BELLİ OLDU!

STAT: Vodafona Arena HAKEM: Fırat Aydınus

İLK 11'LER BELLİ OLDU!
banner98
 BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Adriano, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Aboubakar

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

FENERBAHÇE: Volkan, İsmail, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Neustadter, Josef de Souza, Alper, Lens, Sow, van Persie

TEKNİK DİREKTÖR: D. Advocaat  

MAÇ ÖNCESİ DETAYLAR

Ligin son haftasında Medipol Başakşehir'e deplasmanda 3-1 mağlup olan ve şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yitiren siyah-beyazlılar, maç eksiğiyle liderliğine devam ediyor. Ligin 30. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda yenen zirvedeki en yakın rakibi Medipol Başakşehir'in bir puan önünde yer alan Beşiktaş, derbiyi kazanması halinde puan farkını yeniden 4'e çıkaracak ve kalan 4 hafta için avantajını koruyacak.

Süper Lig'de son 4 maçı kazanmasına rağmen topladığı 56 puanla lider Beşiktaş'ın 8 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, rakibini yendiği takdirde çıkışını sürdürecek. Süper Lig'in 30. haftasına 3. sıradan giren sarı-lacivertli ekip, Beşiktaş'a kaybetmezse bu sezon derbileri yenilgisiz tamamlayacak. Sarı-lacivertliler, ligde Galatasaray'ı iki maçta da yenerken, Beşiktaş'la sezonun ilk yarısında berabere kalmıştı.

Süper Lig'de sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan mücadelede Fenerbahçe siyah-beyazlı takımla golsüz berabere kalmıştı. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Beşiktaş'ı son 16 turunda 1-0 mağlup etmişti.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2017, 18:50

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0