Hocayı Bulmadan Takım Kurmak İstemiyoruz!

Tokatspor Başkanı Bahri Çabuk, yönetime yeni geldiklerini ve bir yapılanma içinde olduklarını söyleyerek, “Bir haftadır İstanbul'da hoca bulma ve takım kurma adına çalışmalarımız var. Ama hocayı bulmadan takımı kurmak istemiyoruz” dedi.

Hocayı Bulmadan Takım Kurmak İstemiyoruz!
banner98
 Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor'un Başkanı Bahri Çabuk, takım içindeki yeni yapılanma ile ilgili İHA’ya açıklamalarda bulundu. Başkan Çabuk, “Bir haftadır İstanbul’da hoca bulma ve takım kurma adına çalışmalarımız var. Ama hocayı bulmadan takımı kurmak istemiyoruz. O yöreyi bilen, ligleri bilen kariyerli bir hocayla Tokat’a dönmek istiyoruz. Bu yüzden çalışmalarımızı gece gündüz devam ettiriyoruz. Kişisel girişimlerinden kaynaklanan görüşmelerimiz oldu ve iyi sonuçlarla ilerleme kaydettik. Ama bazı imkansızlıklar olduğu için şu anda ince eleyip sık dokuyoruz. Genç ve koşan bir takım da kurmak istiyoruz. İnsanların, ‘90 dakika koştular, mücadele ettiler’ diyeceği bir takım olmalı” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki sene Tokatspor’un 50. yılını yaşayacağını dile getiren Bahri Çabuk, “50. yıllar önemlidir. 50. yıla ya şampiyon gireceğiz ya da şampiyon olacağız. Bütün çalışmalarımız bu yöndedir” ifadelerini kullandı.
Sezonu Temmuz’un 10’unda açacaklarını belirten Çabuk, İstanbul’da yapacaklarını seçmelere de değinerek şunları söyledi: “Zaten Tokat’ın çevresindeki arkadaşları tarıyoruz. Biz de dedik ki, İstanbul’u Tokat’a götüremeyeceğimize göre Tokat’ı İstanbul’a getirelim. 17-18 Haziran’da 15.00-24.00 arası Büyükşehir Belediye Esenler Stadyumu’nda 17 ve üzeri yaş kategorileri için seçmeler yapacağız. Başka takım hocaları da gelip bu çocukları izleyecek. Biz almasak bile inşallah çocukları başka takımlar alır ve güzel birşeye vesile olmuş oluruz.” 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 00:35

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0